Новини

Зимові свята в традиціях нашого народу – новий цікавий конкурс від «На Урок»

Свято наближається! А з ним і зимова казка, яка зігріє нас теплом та подарує радість. Цю казку нам дарують цікаві та неймовірні традиції нашого народу. Вони справді неймовірні! Упевнені, ви знаєте всі, а от як щодо ваших учнів? Саме для того, аби перевірити, наскльки добре вони орієнтуються в українських традиціях, «На Урок» оглошує старт нового цікавого конкурсу – «Зимові свята в традиціях нашого народу».

Цей конкурс створено для тих, хто бажає перевірити свої знання та дізнатися більше цікавих фактів про традиції українського народу. І. звісно, для тих, хто бажає з користю провести час! Щоб вдало пройти тест, школярі мають пригадати, хто такий святий Миколай, як українці відзначають Новий рік, Різдво та Водохрещу, якими обрядами супроводжуються ці святкування, а також – які ще свята ми зустрічаємо взимку.

Головна мета нашого конкурсу – сформувати цікавість до вивчення народних традицій (адже вони в нас справді унікальні!), допомогти школярам краще зрозуміти значення кожного свята та подарувати віру в різдвяну казку. Давайте зробимо це разом! 

Реєстрація на конкурс стартувала 15 грудня і триватиме до 18 січня 2021 року, тож у вас та ваших учнів буде час та можливість долучитися! Завдання вже відкриті, тому реєструйтеся та починайте працювати просто зараз! А дізнатися свої результати та отримати заслужені нагороди діти зможуть одразу після виконання завдань.

Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. Кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо. Приєднуйтеся

 

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter