Новини

В Україні вперше відбудеться міжнародна конференція HSCI2019

Наука вже кілька тисячоліть є основним рушієм розвитку людства. Та часи, коли її досягнення були надбанням лише невеликих елітарних груп (чи окремих держав) давно минули. Усе більшого поширення набуває новий тренд – міжнародний обмін теоретичними напрацюваннями та практичним досвідом у царині науки. Бажаєте стати частиною цього глобального процесу? Тоді завітайте на XVI престижку щорічну міжнародну конференцію Hands-on Science 2019, яка буде проходити з 2 по 6 вересня 2019 року в НТУ «ХПІ», м. Харків.

Мета конференції – створити майданчик для дружнього і плідного обміну досвідом між науковцями та освітянами зі всього світу. Професіонали з різних країн представлять свої напрацювання у галузі дослідження проблем, пов’язаних із науковою освітою та їхнім розвитком. Учителі України мають можливість долучитися до унікальної конференції у якості спікера чи гостя. 

Програма заходу передбачає:

  • усні та стендові презентації;
  • семінари та групові обговорення;
  • демонстраційні сесії Hands-on експериментів;
  • майстер-класи;
  • наукові шоу та вистави.

Участь у конференції HSCI2019 дозволить науковцям та всім, хто цікавиться розвитком науки, ознайомитися з новітніми педагогічними технологіями STEM-освіти і поділитися власними напрацюваннями. Дізнатися більше про умови участі та правила реєстрації можна на офіційному сайті та за посиланням.

Офіційна група конференції: https://www.facebook.com/hsci2019/
Контактна особа Ксенія Мінакова https://www.facebook.com/fridayjohnes

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter