Новини

Теорія та практика впровадження інтегрованого навчання на інтернет-конференції «На Урок»

Інтегроване навчання – це дієво, креативно, цікаво та модно. А ще це досить непросто, адже поєднати матеріал не просто з різних тем, а з різних навчальних предметів дуже складно. Але цілком реально! Як саме? Дізнайтеся про це 26 червня під час нової інтернет-конференції «Інтегроване навчання: від уроку до курсу»

Ви дізнаєтеся, як створити інтегрований урок чи навіть курс – про свій досвід говоритимуть педагоги-практики, які вже досягли успіху в цій справі. А ще вони поділяться цікавими лайфхаками, прийомами та інструментами, використання яких допомагає досягти успіху!

Лектори розкриють такі питання

  • Ющенко Людмила – «Перспективи інтегральної технології у формуванні ключових компетентностей учнів».
  • Засєкіна Тетяна – «Експериментальне впровадження інтегрованого курсу “Природничі науки”: міфи і реальність».
  • Круглова Вікторія – «Інтеграція наук у рамках освітньо-наукової програми E-Bug Міністерства охорони здоров’я і соціальної політики Великої Британії».

А під час панельної дискусії спробуємо відповісти на питання, що ж таке інтегроване навчання: вимога часу чи руйнування наявної системи освіти? І це тільки початок! Отримайте натхнення для організації інтегрованого навчання у власній школі чи класі. Реєструйтеся, щоб не пропустити!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter