Новини

«Безпечні канікули»: літній конкурс для школярів від «На Урок»

Нарешті канікули! Це саме те, на що так чекали всі без винятку учні. Це той час, коли можна забути про уроки, домашні завдання, контрольні та інші шкільні справи і нарешті добряче відпочити. Втім, необхідно пам’ятати, що будь-який відпочинок має бути цілком безпечним.

Звісно, ви вже нагадали своїм учням про правила безпеки влітку та розказали про те, які негаразди можуть чатувати на тих, хто їх не виконує. Але чи добре вони засвоїли цю надважливу інформацію? Це просто необхідно перевірити! ми ще маємо час це зробити, адже в усіх школах тривають літні зміни пришкільних таборів.

Освітній проект «На Урок» оголошує конкурс для учнів 1-4 класів «Безпечні канікули». Його мета – підвищити рівень обізнаності дітей із правилами безпечної поведінки вдома та на вулиці. Завдання конкурсу розроблені без прив’язки до шкільної програми. Але вони допоможуть школярам замислитися та усвідомити, чому питання власної безпеки не можна лишати поза увагою та чому так важливо дбати про себе.

Реєстрація для участі розпочалася 1 червня і триватиме до 31 серпня. Доступ до завдань уже відкритий. Виконувати завдання діти можуть до 31 серпня у будь-який зручний час. Доступ до результатів та нагород буде відкрито одразу після виконання завдань.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter