Новини

Учителі, які проходять сертифікацію, отримали результати ЗНО!

Учора, 16 березня, в особистих кабінетах учасників цьогорічної сертифікації з'явилися результати незалежного тестування. Наразі вчителі мають змогу завантажити картки результатів та скан-копії своїх бланків-відповідей. Нагадаємо, що кожен учасник максимально міг набрати 100 балів. 

Ті учасники тестування, які набрали менше 60% від максимальної кількості балів, не допускаються до участі в наступному теапі сертифікації педагогічних працівників. Інформацію про допуск можна отримати в кабінеті учасника сертифікації - вона з'явилася там одразу після розміщення результатів тестування.

У випадку виникнення сумнівів щодо правильності встановленого результату, учасники сертифікації можуть подати апеляційну заяву до апеляційної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти. Зробити це необхідно впродовж трьої календарних днів після отримання результатів, тобто до 18 березня включно. Комісія має розглянути заяву протягом десяти днів із моменту отримання. 

Апеляційну заяву необхідно надсилати за адресою: вул. Володимира Винниченка 5, м. Київ, 04053 (із поміткою «Апеляційна комісія УЦОЯО»), для зручності – на електронну адресу zno_info@testportal.gov.ua (із поміткою «Апеляційна комісія УЦОЯО»).

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter