Новини

Учителів запрошують до участі у Global Teacher Prize Ukraine 2021

25 березня 2021 року стартував п'ятий, ювілейний сезон найпрестижнішої національної премії для вчителів-новаторів Global Teacher Prize Ukraine. Переможець отримає 250 тисяч гривень, поїздку на Global Education and Skills Forum, а також професійний розвиток та підтримку реалізації власних освітніх проєктів від «Освіторії».

Ця премія – частина світового руху Global Teacher Prize, «Нобелівки для вчителів», започаткована арабським мільярдером та філантропом Санні Варкі, який прагнув підкреслити важливість учетелів та їх визнання на найвищому рівні. 

Це одна з найбільших премій у світі за професійні досягнення, а у сфері освіти – перша і єдина премія такого масштабу.

За 4 роки існуванні Премії в Україні в ній взяло участь більш ніж 8500 учасників. Цього року про старт нового сезону Global Teacher Prize Ukraine оголосили українські полярники Національної антарктичної станції «Академік Вернадський», подякувавши вчителям та закликавши українців відзначити їхню роль.

Подати заявку на участь може кожен учитель до 1 серпня на сайті Премії. А ще номінувати улюблених педагогів можуть також учні, батьки, колеги та рідні. Переможця оголосять 2 жовтня 2021 року в Міжнародний день учителя.

Окрім приємних емоцій, переможець також отримає не менш приємні призи:

  • 250 000 гривень;
  • поїздку та участь у GLOBAL EDUCATION & SKILLS FORUM 2020 у Лондоні;
  • професійний розвиток та підтримку реалізації освітніх проєктів;
  • призи від партнерів премії. 

Необхідно встигнути заповнити анкету до 1 серпня. Тож час іще є!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter