Новини

Учителям пропонують провести профорієнтаційний урок для учнів 9-11 класів

МОН пропонує всім вчителям України 24 грудня провести урок «Моє майбутнє в Україні». Урок розроблено для учнів 9-11 класів, він покликаний допомогти дітям сформувати уявлення про майбутню професію та зробити перші кроки до мети. Організаторами заходу стал Міністерство освіти і науки України, Центр «Розвиток КСВ» та Перший Український Міжнародний Банк у межах проєкту «Моя кар'єра в Україні».  

Під час уроку школярі шукатимуть і знаходитимуть відповіді на питання про свої здібності та прагнення, вони зрозуміють, чим хотіли б займатися та дізнаються цікаві факти про сучасні професії. Також учням презентують проєкт «Моя кар'єра в Україні»: він стартує у 2020 році та охопить 6 міст і понад 1000 учнів. 

Учі, хто бажає вязти участь, можуть зареєструватися за посиланням. Учителі також отримають необхідні для проведення уроку матеріали, їх можна завантажити на сайті Career Hub. 23 грудня, напередодні уроку, пройде вебінар для підготовки вчителів – його можна буде подивитися на сторінці Career Hub у Facebook.

Якщо можливості для проведення уроку саме 24 грудня немає, МОН рекомендує провести його у січні 2020 року.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter