Новини

Завершується реєстрація на пробне ЗНО-2021: математика в лідерах

Добігає кінця реєстрація на пробне Зовнішнє незалежне оцінювання 2021 року. За даними регіональних центрів оцінювання якості освіти, станом на 17 січня учасники замовили 145 237 тестувань. Про це повідомляє УЦОЯО. 

Найбільше охочих скласти на пробному тестуванні математику – для цього подано 40 040 заявок, трохи відставє українська мова та література – 38 283 заявки, а на третьому місці англійська мова – 27 699 заявок. 

За наявними даними процес реєстрації завершили 85 000 осіб. Нагадаємо, що вона вважається завершеною, якщо учасник, який заповнив реєстраційну форму на сайті регіонального центру, роздрукував квитанцію та сплатив послугу в будь-якій банківській установі України. Усі зареєстровані можуть самостійно перевірити в кабінеті учасника пробного ЗНО факт надходження коштів (не раніше ніж через сім календарних днів із моменту оплати).

Сплатити кошти можна і після 19 січня в терміни, зазначені на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

УЦОЯО нагадує, що кожен зареєстрований учасник/кожна зареєстрована учасниця зможе скласти тест з одного навчального предмета, а також додатково завантажити тестові зошити з будь-яких навчальних предметів із переліку та пройти тестування вдома. 

 

 
Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter