Power Point Presentation «Формування соціально-громадянської компетентності суб’єктів освітньої діяльності шляхом засвоєння нової лексики»

Про матеріал
Розробка уроку розрахована на дітей 3 класу . Матеріали уроку можуть бути використанні, як на самому уроці англійської мови, так й на занятті гуртка англійської мови в пришкільному літньому таборі, шкільних майстеркласах та на позашкільних святах. Робота на уроці організована в 3- 4 групах. Основною метою цього уроку є формування соціально- громадянської компетентності в учнів.Так осередком цієї компетентності буде школа та на уроці відбудеться формування соціально- громадянської компетентності в учня, як стрижня майбутнього громадянина. На уроці діти стануть активними учасниками обох навчального та виховного процесів, вони будуть не тільки виконавцями завдань, а й суб'єктами діяльності та й отримають власний найцініший досвід.Вони стануть творцями, а не тільки виконавцями завдань. Засвоєння матеріалів уроку допоможе в розвитку творчого матеріалу , пам' яті , вміння працювати в групах, в вихованні відчуття взаємопідтримки та власної ініціативи. На уроці діти навчаться приймати рішення та брати на себе відповідальність за всіх учасників групи, висловлювати свої думки та емоції.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майстер- КЛАС ВЧИТЕЛІВ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ«Формування соціально-громадянської компетентності суб’єктів освітньої діяльності шляхом засвоєння нової лексики»

Номер слайду 2

Предметні компетентності майстер-класу: -введення та оволодіння новою лексикою; -розвиток мотивації її вживання на основі метода візуалізації через ігри та імітацію у комунікативних ситуаціях. Громадянська компетентність: -робота в парах та групах, співпраця з іншими на результат. Здоров'язберігаючі компетентності: -рухливі ігри (пантоміма), -фізкультхвилинка. Соціальна компетентність: -усвідомлення важливості знань про культуру України.

Номер слайду 3

Зацвітає калина, Зеленіє ліщина, Степом котиться диво-луна. Це моя Україна, Це моя Батьківщина, Що, як тато і мамо одна.

Номер слайду 4

а) wreath б) vyshyvanka в) sucker г) boots д) Bulova 2. 3. 4. 5.

Номер слайду 5

д) Bulova а) wreath г) boots 4. 5. б) vyshyvanka в) sucker 2. 3.

Номер слайду 6

Bulova

Номер слайду 7

vyshyvanka

Номер слайду 8

wreath

Номер слайду 9

sucker

Номер слайду 10

boots

Номер слайду 11

What is missing?

Номер слайду 12

What is missing?

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Мама вишила меніКвітами сорочку. Квіти гарні, весняні:-На вдягай, синочку!

Номер слайду 19

Ой цвіте на Україні красне літо,Ой збирають чорнобриві в гаю квіти,В’яжуть стрічку й квіточку в стіжок,Щоб до танцю вбратись в оберіг - …..

Номер слайду 20

За розміром, як у Котигорошка голова. В бою відважно маше ……….

Номер слайду 21

Ні краватка, ані кожушок,Ні комірець, ні фартушок. Талію обіймає та кличе у танок. Наш український …………….

Номер слайду 22

Одяг ми для ваших ніг, З ними ми і в дощ, і сніг.

Номер слайду 23

Спілкування державною Навчально-пізнавальнамовою. компетентність. Спілкування іноземними Інформаційнамовами. компетентність. Уміння вчитися впродовж Комунікативнажиття. компетентність. Соціальна та громадянська Здоров’язберігаючакомпетентність. компетентність. Загальнокультурна грамотність. Компетентність особистісного самовдосконалення. Екологічна грамотність і здорове життя.

pptx
Додано
29 листопада 2022
Переглядів
212
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку