Позакласний захід "Блондинки проти брюнеток"

Про матеріал
Розробка сценарію позакласного заходу до 8 Березня, розрахована на участь як учнів , так і вчителів
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Блондинки проти брюнеток. Жіноче ток - шоу до 8 Березня

Номер слайду 2

ПЕРШИЙ КОНКУРС «Мій колір настрою ». Чорний чи білий?Для роздумів і обговорення кожній команді дається дві хвилини. Команда блондинок повинна назвати все негативне у білому кольорі для жінок, команда брюнеток називає всі позитивне у чорному кольорі. Відповіді мають бути оригінальні. Пов’язані з особистим життям жінки та зі школою .

Номер слайду 3

Другий конкурс - «Логіка зашкалює». – 1 відп. – 1 бал. Зараз на презентації ви побачите 12 картинок ,будуть з’являтися по черзі певні предмети і вам необхідно пояснювати їхній зв'язок або із жінкою-вчителькою або просто із жінкою . Учасники по черзі повинні називати зв'язок між предметом і вчителькою, якщо це команда «Педагогині», або зв'язок між жінкою та предметом, якщо це команда «Просто дівчата».

Номер слайду 4

Наприклад : Шкіра – найбільший орган в людини. Шкіра – це місце для депіляції , макіяжу та поцілунків…

Номер слайду 5

Вода

Номер слайду 6

100 гривень

Номер слайду 7

Туфлі

Номер слайду 8

Чарка

Номер слайду 9

Маска

Номер слайду 10

Ножиці

Номер слайду 11

Макаруни

Номер слайду 12

Трикутник

Номер слайду 13

Леся Українка

Номер слайду 14

Воли

Номер слайду 15

Мобільний телефон

Номер слайду 16

Як об’єднує це зображення в одне ціле жінок -вчительок і просто дівчат?

Номер слайду 17

Третій Конкурс «КРОКОДИЛ»Виберіть одну людину із команди, яка буде показувати своїй команді мімікою і жестами слово, яке повинна відгадати вся команда. 1 прав. відп. – 1 бал.

Номер слайду 18

Четвертий конкурс – «Святковий мейкап» - 5 балів Перед вами на аркуші контури обличчя, які за допомогою косметичних засобів необхідно зробити привабливішими. . Є косметичні засоби: губна помада, підводний олівець, туш для вій, тіні для повік, рум'яна. Протягом 60 секунд, озброївшись індивідуальними засобами краси, які можна легко знайти у сумочці будь-якої жінки, потрібно бліде обличчя, перетворити на чарівний портрет.

Номер слайду 19

П’ятий конкурс так і називається «Брюнетка. Блондинка». 1 пр.відп. – 1бал Запитаєте, які умови? А дуже прості. Ми будемо ставити запитання, а ви маєте дати відповідь одним словом: або брюнетка, або блондинка. Наприклад, вона знає все про Т. Шевченка. Хто знає? Звичайно, вчителька української мови та літератури. Це Оксана Миколаївна. Ваша відповідь має звучати так: брюнетка.

Номер слайду 20

Шостий конкурс «Квіти до 8 Березня» - 5 балів. Завдання конкурсу дуже просте – якнайшвидше добігти до парти з квітами , вирізати квітку , подарувати вчительці та сісти за своє місце. Конкурс проходить у формі естафети , тому як тільки остання учасниця займе своє місце , конкурс вважається завершеним. Перемагає та команда , яка швидше виріже всі квітки та подарує вчителям.

Номер слайду 21

Сьомий конкурс «Як білка у колесі» - 5 балів Вручається 1 учасниці хулахуп та дається команда «старт». Учасниця повинна не тільки ефективно крутити обруч, але й голосно вигукувати про свої найкращі якості, наприклад, «Я гарна, розумна, весела, чарівна, граціозна, талановита, яскрава» тощо. Котра учасниця за хвилину зможе перерахувати більше своїх найкращих якостей і при цьому граційно покрутити хулахуп, переможе.

Номер слайду 22

Восьмий конкурс «Перевертні» - 5 балів Команди отримують аркуші з назвами популярних пісень , але перевернуті за змістом . Наприклад : «Ой , мороз, мороз» - «Ой, спека , спека». Завдання – якнайшвидше розгадати назви пісень за поданими фразами . Час виконання – 3 хвилини.

Номер слайду 23

1пісня : Обручка – NK А на руці обручка золота , з тобою я танцюю знову так. А на нозі кільце не золоте , з тобою я не танцюю ніколи.2 пісня : До зустрічі кохана – Фіолет. До зустрічі , кохана ,я писатиму і ти мені пиши. Привіт , кохана , я не буду писати і ти мені не пиши3 пісня : Обійми – Океан Ельзи. Обійми мене так солодко і так ніжно. Не обіймай мене так кисло і так не ніжно4 пісня : А вона – Плач ЄреміїА вона сидітиме сумна , буде пити не п’яніти від дешевого вина. А він не сидітиме веселий , не буде пити і п’яніти від дорогого вина5 пісня : Місяць – Н. Могилевська. Місяць по небу ходить , пісню свою заводить. Сонце по Землі літає , пісню свою не співає.

Номер слайду 24

Дев’ятий конкурс «Озвучка» - 5 балів Пропонуємо учасникам озвучити мультфільми. Переможе та команда , чия озвучка вийде смішніше!

Номер слайду 25

Маша і ведмідь

Номер слайду 26

Шрек

Номер слайду 27

Конкурс для вчителів «Капелюх думок »Просто розслабтесь і думайте про приємне !!!

Номер слайду 28

Конкурс з глядачами Казка-експромт «8 березня» Діючі особи: Хлопець - «Ми любимо вас!»;Дівчина - Розумниці - красуні!Весна - Я прийшла! 2 (учасники) Шоколадні цукерки – Ммм,ми солоденькі !,Квіти - «Не забудьте купити!»;Березень - «Зі святом!»

Номер слайду 29

Підведення підсумків. Оголошення переможців

pptx
Додано
9 лютого 2023
Переглядів
136
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку