Позакласний захід "Найкраща пара"

Про матеріал

Гра „Найкраща пара" спрямована показати усі досягнення людей від створення світу - жіночність і мужність, чарівність і галантність, красу і відвагу. Учасниками можуть бути хлопці і дівчата з одного чи різних класів, які утворюють пари, серед яких і визначають найкращу за низкою конкурсів.

Перегляд файлу

Гра "Найкраща  пара”'

Ведуча: Добрий день, дорогі друзі! Ми раді вітати вас на грі Найкраща пара". У наших конкурсантів сьогодні є шанс показати нам усі досягнення людей від створення світу - жіночність і мужність, чарівність і галантність, красоту і відвагу. Учасниками у сьогоднішній грі будуть _______________________________________________. Вітаємо оплесками наших учасників. Сьогодні ми визначемо найкращу пару і допоможе нам у цьому об'єктивне жюрі (______________________________________).

А зараз проведемо жеребкування, щоб побачити які ж пари у нас утворяться. Право вибору надаємо дівчатам - вони і будуть вибирати хлопців. Із цих двох бейджів маєте вибрати один. В нас утворилися пари. Саме ці пари будуть брати участь у нашому шоу. Тож привітаємо їх оплесками.

1) Ведуча: Наш 1-ий конкурс „Знайомство. Кожна пара в довільній формі повинна відрекомендуватися глядачам і жюрі. Для підготовки вам дається 5 хв.

 

Музичний номер_____________________________________________________

 

Ведуча: Напевно наші учасники вже підготувалися. Тож почнемо наш конкурс. Першою буде відповідати пара __________.

 

2) Ведуча: Другий конкурс зветься Будь уважним". Хлопці огляньте уважно свою партнерку, після того дівчина виходить, а хлопецю задають питання.

  • Який ріст у вашої партнерки?
  • Який колір у неї нігтів?
  • Якого кольору у неї очі?
  • Якого кольору у неї спідниця?
  • Якого кольору у неї волосся?
  • У що вона одягнена?

 

3) Ведуча: Наступний конкурс зветься „Подарунок". Зараз ми роздамо вам коробки, ножниці скоч, подарункову бумагу. На цей конкурс відводиться 3 хв. Вам потрібно запакувати подарунок як найкраще і якнайшвидше.

Поки наші учасники працюємо ми з вами

Музичний номер_____________________________________________________

 

4) Ведуча: Четвертий конкурс називається „Все для тебе". Хлопцям потрібно буде для своєї дівчини дістати з муки цукерку ротом, без рук. І підбігти до дівчини щоб вона її розгорнула і поклала її до рота після того, дівчина зав'язує галстук, хто скоріше це зробить, то й і виграв. Отож, розпочнемо.

Музичний номер_____________________________________________________

 

5) Ведуча: Дорогі юні господині. Існує думка, що один з шляхів до серця чоловіка лежить через шлунок. Так це чи ні, не нам судити. Але все ж таки всім приємно насолоджуватися улюбленою стравою. Отож наступний конкурс має назву „Улюблена страва”. Тож за 3 хв. вам потрібно написати, а пізніше розказати рецепт приготування страви, яку назвав ваш партнер.

Поки учасниці напишуть ми послухаємо

Музичний номер_____________________________________________________

 

 

6) Ведуча: Наступний конкурс називається Більше слів". Зараз я вам покажу лист зі словом. Із цього слова вам потрібно скласти як найбільше українських слів-іменників у називному відмінку. Однакових букв у створених словах має бути не більше ніж в заданому слові. На це даємо 5 хв.

А паузу заповнить

Музичний номер_____________________________________________________

 

7) Ведуча: Восьмий конкурс називається Куховарка". Незважаючи на назву за бали у цьому конкурсі будуть змагатися хлопці. Хто з них швидше вдягне фартуха, сервірує стіл для своєї коханої і скаже фразу „Яка ж я гарна куховарка", той і виграв

 

8) Ведуча: Наступний конкурс називається Художник". Зараз наші дівчата постараються намалювати своїх партнерів. Тим часом хлопці вийдуть із залу, тому що їм пізніше потрібно буде вгадати який же малюнок присв'ячений саме йому. Якщо ж хтось вгадає, то та пара отримає більшу кількість балів.

Поки дівчата малюватимуть ми

Музичний номер_____________________________________________________

 

9) Ведуча: У танці найкраще можна виявити силу жіночності і мужності і галантності. Тому наступний наш конкурс називається „Танцюють всі”. Наші пари будуть танцювати на газеті і через певний час ми будемо вимикати музику і згортати газету. Хто поміститься на газеті до фіналу, тобто не ступить за межі газети та пара і виграє.

 

10) Ведуча: Ось і останній конкурс нашої гри. Він називається Комплімент". За останні бали цього конкурсу будуть змагатися хлопці. Зараз ми роздаємо вам листки і ручки. У кого буде найбільше компліментів, той і отримає найбільше балів. На все це дається 5 хв.

Музичний номер_____________________________________________________

 

Ведуча: Зараз наші жюрі підрахують бали і скажуть нам яка ж пара перемогла. А тим часом ми із глядачами визначимо „Пару глядацьких симпатій”.

Дякуємо за увагу.

doc
Додано
7 липня 2018
Переглядів
676
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку