Позакласний захід з англійської мови "Різдвяна пісня"

Про матеріал
Позакласний захід з англійської мови "Різдвяна пісня" дає змогу зануритися в атмосферу свята, відчути дух Різдва. Захід можна проводити і для тих, хто не розуміє англійської мови, адже сценарій є двомовним: українським та англійським. Це поєднання дозволяє провести захід для більшої кількості учнів.
Перегляд файлу

Веселого Різдва!

(Дзвіночки)

1 ведуча: Доброго дня, пані та панове! Ми раді вітати вас на нашому святі, яке присвячене святкуванню Різдва. На це свято діти та дорослі співають колядки та відпочивають.

2 ведуча: Доброго дня! Сьогодні просто чудовий день. Відомо, що Різдво – одне з найбільших свят . Усі його полюбляють, особливо – діти.

1 ведуча: Різдво в Англії це велика подія. Це час для написання листів до Санта Клауса. Чемні діти отримують подарунки, а вередунів очікує мішечок вугілля. Деякі діти чіпляють новорічні шкарпетки на камін, щоб Санта міг залишити солодощі та невеличкі подарунки. Вішати омелу – це давня традиція. Цього дня ляди можуть поцілуватися під цією гілочкою.

2 ведуча: Різдво святкують 25 грудня у колі родини. Традиційними стравами є індичка, пудинг та пиріжки з начинкою. А от 24 грудня проходить Святвечір, під час якого люди співають пісні - колядки. Тому, ми приготували для вас чимало англійських колядок. Тож, вітаємо вас на нашому святі!

1 ведуча: Різдвяний день, щасливий день!

Ми усі задоволені та веселі!

Танцюємо, співаємо і закликаємо:

-         Ласкаво просимо, Різдво!

Розпочинаємо!

2 ведуча: Давайте розпочнемо з найвідомішої англійської колядки «Ми бажаємо вам веселого Різдва» у виконанні 4-А класу.

2 ведуча: Це було дуже щиро. А які українські колядки ви знаєте?

1 ведуча: Дякуємо. Ви знаєте багато колядок. Тож давайте послухаємо пісню «Дзвенять дзвоники», підготовлену 4-Б класом.

1 ведуча: Це було неперевершено. Давайте відчуємо дух Різдва і розважимося. Назар показуватиме вам іграшку, а ви називатимете її англійською мовою. Хто скаже правильно – отримає цукерку.

2 ведуча: Ви були дуже кмітливими. Тож, давайте продовжувати нашу вечірку. Відомо, що вогнище в холодну пору  таке чудове, але сніг додає святу магії. 8 клас переконає нас у цьому з піснею «Нехай сніжить».

1 ведуча: Це було чарівно. Дякуємо. А зараз 7 клас розвеселить нас різдвяною пісню «Фа-ла-ла-ла-ла-ла»

2 ведуча: Це було дуже яскраво. Наше свято підходить до завершення, але дух Різдва кружляє поміж нами . Сподіваємося, ви отримали насолоду від наших виступів. Дякуємо за увагу та Веселого Різдва!

 

docx
Додано
27 жовтня 2023
Переглядів
210
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку