Позиції гравців в баскетболі

Про матеріал
Презентація на тему позиції гравців в баскетболі. Матеріал для дистанційного навчання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Позиції гравців у баскетболі

Номер слайду 2

NOTE: To change images on this slide, select a picture and delete it. Then click the Insert Picture iconin the placeholder to insert your own image. Кожен гравець у баскетболі має своє завдання, яке він повинен виконувати на полі

Номер слайду 3

Основні позиції гравців у баскетболі: Центровий (Center)Форвард (Forward)Розігруючий (Point guard)Захисник (Shooting guard)

Номер слайду 4

Центровий (англ. Center) - найвищий гравець на полі, який зазвичай знаходиться під кільцем суперника і займається підбором м’яча. Він також може допомагати в захисті та атакувати зблизька, користуючись своїм зростом.

Номер слайду 5

Форвард (англ. Forward) - це гравець, який зазвичай займає бічну позицію на майданчику, біля центрового. Форварди можуть бути низькими та швидкими, або високими та сильними. Основна функція форвардів полягає в забиванні з різної відстані та захисті в обороні.

Номер слайду 6

Розігруючий - гравець, який зазвичай знаходиться на позиції біля центру поля та відповідає за контроль гри та розігрування. Він допомагає своїм товаришам з команди знаходити шлях до кільця суперника та забивати очки.

Номер слайду 7

Захисник (англ. Guard) - це гравець, який зазвичай займає найбільш дальню позицію на майданчику. Захисники можуть бути різного зросту та фізичної підготовки. Основна функція захисників полягає в контролі м'яча та обмеженні можливостей нападаючого гравця. Захисники зазвичай мають швидкість, витривалість та навички перехоплювання м'яча. Вони також можуть брати участь в атаках команди, забивати та робити передачі своїм партнерам.

pptx
Додано
13 листопада 2023
Переглядів
461
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку