ПР №4 "Структура документа. Автоматизоване створення змісту та покажчиків"

Про матеріал
Розробка практичної роботи №4 для учнів 8 класу на тему "Структура документа. Автоматизоване створення змісту та покажчиків". Матеріали до практичної роботи можна скачати за посиланням: https://1drv.ms/u/s!AhCYkDBpRK8XxgLLMo-bsCBmV05X?e=8cE1LF
Перегляд файлу

Практична робота 4

 

C:\Users\ProMa_000\Desktop\1385086928_desktop_computer.png 

 

 

 

 

 

 

Мета: формувати навички створювати текстові документи, які будуть містити списки, колонки, таблиці та графічні зображення різних видів.

 

Увага!Під час роботи з комп’ютером дотримуйтеся правил безпеки і санітарно-гігієнічних норм

 

Практичні завдання: «Краяни»

  1. (4 бала) Розархівуйте архів «Краяни.rar» на Робочий стіл та, використовуючи матеріли архіву, створіть збірку поезій поетів-краян. Для цього скопіюйте біографічні довідки та тексти поезій поетів з відповідних папок у новий документ.
  2. (2 бал) Створіть у документі, розділи так, щоб кожний пункт документа містився в окремому розділі та розпочинався з нової сторінки.
  3. (2 бала) У створеному документі застосуйте до назв біографій поетів стиль Заголовок 1, до назв творів  – стиль Заголовок 2.
  4.  (2 бала) У документ додайте верхній колонтитул, у якому відображатиметься назва документа «Краяни» та поточна дата, а також нижній колонтитул, у якому зліва відображатиметься Ваше Прізвище та ім’я, а справа – номер сторінки.
  5. (2 бал) На новій сторінці створіть автоматизований зміст документа.
  6. Збережіть документ у власній папці з іменем «Практична робота 4»

docx
Додано
11 вересня 2021
Переглядів
1143
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку