Практичне завдання "Створення презентацій"

Про матеріал
Створення комп`ютерної презентації в PowerPoint для закріплення навичок під час вивчення теми "Етапи створення презентації"
Перегляд файлу

 

 

ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ

Етапи створення презентації

 

Увага! Під час роботи з комп’ютером дотримуйтеся правил безпеки і санітарно-гігієнічних норм

 

Створити і наповнити текстом презентацію на задану тему

1) Запустіть PowerPoint і створіть нову презентацію. Кнопкою на вкладці ОСНОВНЕ створіть п’ять слайдів майбутньої презентації.

2) Додайте назву презентації на першому слайді (наприклад «У світі сучасних комп’ютерів»). У тексті слайда опишіть у підзаголовку, хто є автором презентації, наприклад «презентація учениці 6 класу Стараної Вікторії».

3) На другому слайді додайте до заголовка назву слайда (наприклад, «Портативні комп’ютери»). Додайте зображення портативних комп’ютерів та підпишіть їх.

4) На третьому слайді додайте до заголовка назву слайда, наприклад, «Пристрої введення». У тексті коротко дайте означення пристроям введення (наприклад, пристрої введення — це пристрої, які призначені для введення даних користувача в комп'ютер. Додайте зображення пристроїв введення .)

5) На четвертому слайді додайте до заголовка назву слайда «Пристрої виведення» У тексті коротко дайте означення пристроям виведення (наприклад, пристрої виведення — це пристрої, які подають у зручному для користувача вигляді результати опрацювання даних. Додайте зображення пристроїв виведення.)

6) На п’ятому  (завершальному) слайді вмістіть побажання слухацькій аудиторії. Наприклад, Заголовок: «Дякую за увагу». Перегляньте презентацію, відкоригуйте її зміст. Збережіть презентацію  у власній папці.

 

docx
Додано
18 листопада 2019
Переглядів
2161
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку