Правила безпечної поведінки в кабінеті інформатики. Поняття про інформацію. Кодування інформації кольорами

Про матеріал
Презентація для учнів 2 класу присвячена правилам безпечної поведінки в кабінеті інформатики, що допоможе дітям зрозуміти основи безпеки під час роботи з комп'ютерами. Учні дізнаються про поняття інформації та її значення в повсякденному житті, а також про різні способи її представлення. У презентації буде розглянуто кодування інформації кольорами, що зробить навчальний процес цікавим і зрозумілим для дітей. Це знання сприятиме розвитку усвідомленого підходу до безпеки та покращить їхні навички роботи з інформацією.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Правила безпечної поведінки в кабінеті інформатики. Поняття про інформацію. Кодування інформації кольорами

Номер слайду 2

Правила безпечної поведінки в кабінеті інформатики

Номер слайду 3

Поняття про інформаціюІнформація - це відомості та знання про навколишній світ. Інформацію з оточуючого світу ми отримуємо повсякчас за допомогою повідомлень.

Номер слайду 4

Кодування інформації кольорами. Кодування інформації на прикладі світлофора. Червоний колір повідомляє про щось небезпечне. Жовтий колір повідомляє про щось застерігає. Зелений колір повідомляє про безпеку.

Номер слайду 5

Кодування інформації кольорами. Кодування інформації на прикладі смайликів. Червоний колір повідомляє про поганий настрій. Зелений колір повідомляє про гарний настрій.

pptx
Пов’язані теми
Інформатика, 2 клас, Презентації
НУШ
Додано
16 жовтня
Переглядів
26
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку