Правила гарної поведінки

Про матеріал
Презентація до виховного заходу:"Правила гарної поведінки", Виховні завдання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Коли говориш — не кричи. Слів поганих — не вживай. На всі боки — не крутись. У вічі співрозмовнику дивись. Говори спокійно, чемно —І спілкуйся ти приємно. Чого вчить нас рядки цього вірша? А як потрібно вести себе при розмові?

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Поведінка – це дзеркало, в якому кожен показує своє обличчя. Галявина знайомств

Номер слайду 5

Доріжка білого та чорного• Привітатися під час зустрічі.• Штовхнути й не вибачитись.• Допомогти підняти річ.• До всіх у сім’ї бути ласкавим і ніжним.• Інколи обманювати товариша.• Насміхатись із чужого горя.• Захищати слабкого.• Ділитися з іншими тим, що є в тебе.

Номер слайду 6

Кущ понять і термінів

Номер слайду 7

Задача 1. Мама просить Миколку сходити в магазин. За це Миколка у мами вимагає морозиво. Мама просить помити підлогу, а Миколка за це просить відпустити його в кіно. Коли Миколку посоромили за його поведінку, він був дуже здивований. «Я ж усе роблю» - обурено відповів він.

Номер слайду 8

Задача 2. До автобуса заходить хлопець, дорослий чоловік і бабуся. Хлопець швиденько сідає на вільне місце, відкриває книгу й читає. У вухах у нього навушники. Дорослий чоловік звертається до хлопця: Юначе, поступіться місцем літній людині. Хлопець не чує. Бабуся махнула рукою: Нехай сидить. Він стомився.

Номер слайду 9

Задача 3. Одного разу учні першого класу зібралися на екскурсію. Анжеліка попросила Мар’яну: - Давай станемо з тобою у парі. Мар’яна подумала і відповіла: Добре, тільки ти понесеш мою сумку. Анжеліку така відповідь образила.

Номер слайду 10

Права дитини — це певні гарантії, які дають можливість дітям, жити, дорослішати у безпечних умовах. Обов'язок — це сукупність моральних зобов'язань людини перед чимось або кимось.

Номер слайду 11

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Виховна робота
Додано
3 червня 2020
Переглядів
728
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку