"Презантація на тему догляд за шкірою губ"

Про матеріал
Для обовязкового ознайомлення учням, на урок технології тема- Догляд за шкірою губ. у презентації багато корисних порад
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Основні праила догляду за губами Підготував Ліцеїст 11-А класу Кручко Андрій

Номер слайду 2

Правило №1 - Відшелушення, зволоження та живлення. Часто з'являються ороговілі частинки шкіри. Їх обов'язково потрібно усувати за допомогою ніжних скрабів для губ. Скраб можна зробити самостійно або ж купити спеціальний продукт. Безумовно, hand made скраби зручні для домашнього використання. Склад домашнього скрабу буває різним, залежить від фантазії і засобів під рукою. Деякі з варіантів: Поєднання коричневого цукру і поживних олій (касторова, кокосова, жожоба, оливкова)Медово-цукровий скраб в пропорції 50:50 Подрібнені вівсяні пластівці з рослинними оліями. А як же випадки, коли ситуація SOS, а під рукою немає ні меду, ні вівсянки. Та й ходити по офісу з цукрово-медової сумішшю недоречно перед діловою зустріччю. В такому разі скористайтеся компактним скрабом-бальзамом Wunderkiss. Він зроблений у зручному форматі помади, легко уміщюється в будь-яку жіночу сумочку, і завжди готовий прийти на допомогу. У його складі частинки цукру і масло ши, тому він не тільки делікатно відлущує ороговілі шкіру, але і відразу зволожує. Можна його нанести прямо за робочим місцем, розтерти, як помаду і зняти серветкою. Результат не змусить себе чекати!

Номер слайду 3

Правило №2 - Захист. Губам дуже потрібен захист від вітру і сонця! Не нехтуйте використання простого зволожуючого бальзаму. Він повинен бути завжди під рукою, і як тільки, ви відчуєте стянутость - наносите улюблений бальзам. Віддайте перевагу косметиці з SPF фільтрами, а в суворі морози ховайте половину обличчя під шарфом.

Номер слайду 4

Правило №3 - Не облизувати губи. Ніколи-ніколи, навіть якщо дуже хочеться! У слині містяться ферменти, які допомагають перетравлювати їжу. Облизуючи губи, ми чинимо з ними жорстоко, ферменти не розділятимуть, що перетравлювати, а де зупинитися. Те ж стосується і відкушування сухої шкіри - не варто! По-перше, це некрасиво. По-друге, можна занести інфекцію. По-третє, шкіра буде довго регенерувати.

Номер слайду 5

Правило №4 - Більше води і здорова їжа. Те, що діється всередині нашого організму, обов'язково відіб'ється на стані обличчя, шкіри, волосся ... і губ, звичайно. Давайте поважати свій організм!Пити більше води, навіть взимку, і через не хочу, їсти здорову їжу, не переїдати, відмовитися від шкідливих звичок, більше посміхатися.Їжте більше продуктів, що містять вітаміни А і Е: червоне м'ясо, яєчні жовтки, цільні злаки, листові зелені овочі.

Номер слайду 6

Правило №5 - Масаж і вправи. Зберігаємо пружність і красу за допомогою простих вправ: Витягнути губи в трубочку і розтягнути в широку посмішку, зробити це потрібно швидко 10 разів. Роздути щоки, і уявити, що потрібно погасити свічку, повільно видуваючи повітря - 10 разів. Зробити розслабляючий масаж - просто поплескати по губах подушечками пальців 2-3 хвилини. Попередньо можна нанести живильну олію.

Номер слайду 7

Кінец. Бережіть себе!!!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 2
Оцінки та відгуки
  1. Балжі Олена Іванівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Сиротенко Валентина Іванівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
До підручника
Технології (рівень стандарту, академічний) 11 клас (Коберник О.М., Терещук А.І. та інші)
Додано
14 травня 2020
Переглядів
2893
Оцінка розробки
5.0 (2 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку