Презентаці "Розвиток тварин"

Про матеріал

Сучасний період розвитку суспільства характеризується неабияким впливом на нього комп'ютерних технологій, які проникають в усі сфери людської діяльності. Людина, яка вміло й ефективно володіє технологіями та інформацією, має новий стиль мислення, принципово інакше оцінює проблеми, які виникають, по новому організовує свою діяльність.

Процес становлення нової системи освіти в Україні супроводжується суттєвими змінами в педагогічній теорії і практиці освітнього процесу, пов'язаними з внесенням коректив у зміст технологій навчання, які повинні відповідати сучасним технічним можливостям, і сприяти гармонійному входженню учня в інформаційне суспільство. Комп'ютерні технології покликані стати не додатковим «довантаженням» у навчанні, а невід'ємною частиною цілісного освітнього процесу, що значно підвищує його ефективність.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Розвиток тварин 7 клас

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Ф. Мюллер, Э. Геккель: біогенетичний закон «Індивідуальний розвиток кожної особини (онтогенез) є коротке і швидке повторення історичного розвитку (філогенез) виду»

Номер слайду 7

Амніо́ти (Amniota) — група класів хребетних тварин, у яких в процесі ембріонального розвитку утворюються  зародкові оболонки — амніон, алантоїс і сероза. Анамні́ї (лат. Anamnia) — тварини, у яких в процесі  ембріонального розвитку не утворюються зародкові оболонки — амніон і алантоїс.[1] До анамній належать нижчі первинноводяні хребетні  — круглороті, риби, земноводні.

Номер слайду 8

Зародок

Номер слайду 9

Зародкові оболонки Зародкові оболонки – тимчасові оболонки, що оточують зародок деяких безхребетних, плазунів, птахів і ссавців. Зародкові оболонки є провізорними органами, що забезпечують життєдіяльність зародка, і захищають його від пошкоджень. Описані основні типи зародкових оболонок: амніон, хоріон і аллантоіс.

Номер слайду 10

Відмінні ознаки анамній і амніот Вищі хребетні: плазуни, птахи і ссавці Нижчі хребетні: круглороті, хрящові риби, кісткові риби, земноводні Представники 10 Є (амніон, алантоїс, хоріон) Відсутні Зародкові оболонки 9 Прямий Непрямий Розвиток 8 Містять багато жовтка Містять мало жовтка Запас поживних речовин у яйці 7 Внутрішнє Зовнішнє Запліднення 6 Тазові Тулубові Нирки 5 Відсутнє на будь-якій стадії розвитку Упродовж всього життя або на личинковій стадії розвитк Зяброве дихання 4 Первинноназемні Первинноводні Середовище життя 3 Повітряне Водне, повітряне Середовище життя 2 Понад 20 000 Понад 28 000 Кількість видів 1 АМНІОТИ(Amniota) АНАМНІЇ (Anamnia) ВІДМІННІ ОЗНАКИ №

Номер слайду 11

ppt
Додано
25 березня 2018
Переглядів
3530
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку