Презентаці "Виготовлення виробів з бвсеру на дротяній основі"

Про матеріал

Бісероплетіння - один з найпопулярніших видів рукоділля.У різні часи з бісеру виготовлялися різні види виробів – від прикрас до деталей одягу. Бісерні фігурки завжди виглядають вишукано і оригінально. Вони можуть бути сувенірами для близької людини, цікавими іграшками для дитини, чи просто приємною дрібничкою.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

НЕСТЕРОВЕЦЬКА ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ

Номер слайду 3

Бісероплетіння -один з найпопулярніших видів рукоділля. У різні часи з бісеру виготовлялися різні види виробів – від прикрас до деталей одягу. Бісерні фігурки завжди виглядають вишукано і оригінально. Вони можуть бути сувенірами для близької людини, цікавими іграшками для дитини, чи просто приємною дрібничкою.

Номер слайду 4

БАТЬКІВЩИНА БІСЕРУ – СТАРОДАВНІЙ ЄГИПЕТ, ДЕ З НЕПРОЗОРОГО СКЛА ВИГОТОВЛЯЛИ ШТУЧНІ ПЕРЛИНИ, ЯКІ АРАБСЬКОЮ МОВОЮ НАЗИВАЛИ «БУСРА», ЗВІДКИ І ПІШЛА НАЗВА «БІСЕР»

Номер слайду 5

НА ТЕРИТОРІЇ СУЧАСНОЇ УКРАЇНИ БІСЕР БУВ ВІДОМИЙ ЩЕ ЗА ЧАСІВ КИЇВСЬКОЇ РУСІ. НАШІ ПРЕДКИ ЗНАЛИ СКЛЯНЕ НАМИСТО Й БІСЕР НЕ ЛИШЕ ЗАВДЯКИ ТОРГОВИМ ЗВЯЗКАМ З КРАЇНАМИ БЛИЗЬКОГО СХОДУ ТА ВІЗАНТІЄЮ, АЛЕ Й ЗАВДЯКИ РОЗВИТКУ ВЛАСНОЇ СКЛОРОБНОЇ СПРАВИ

Номер слайду 6

БІСЕРНЕ ДИВОБІСЕРНЕ ДИВО

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

САД БІСЕРНИХ ДЕРЕВ

Номер слайду 12

Необхідно:- 100 г зеленого бісеру- 30 г світло- зеленого бісеру- дріт- стальний дріт- флор - губка- горшечок- флор лента- камінці для декорування. ПЛАКУЧА ВЕРБА

Номер слайду 13

АПЕЛЬСИНОВЕ ДЕРЕВОНеобхідно:100 г зеленого бісеру, - 25-30 шт. великих намистин помаранчевого кольору, - дріт 0,3 мм і 1мм, - фарби акварельні, - алебастр (для стовбура), - клей ПВА,- лак універсальний

Номер слайду 14

Необхідно:-200г темно-зеленого бісеру, дріт, малярний скотч, фарба, лак універсальний. БЕРЕЗА

Номер слайду 15

Необхідно:50г Білого бісеру, 70г чорного бісеру, дріт, кормушка (тарілка) алабастр, клей ПВА палка, фарба.ІНЬ-ЯНЬ

Номер слайду 16

Необхідно:- 130г зеленого бісеру, 20шт намистин, дріт, нитки, гіпс, декор. ЯБЛУНЯ

Номер слайду 17

МАЙСТЕР - КЛАСБОНСАЙ

Номер слайду 18

ДЛЯ ДЕРЕВА НЕОБХІДНО:- Бісер зеленого кольору (різних відтінків - 250 г. малярний скотч флористична стрічка коричневого кольорудріт – 15м. алібастр клей “МОМЕНТ” декор.

Номер слайду 19

Наріжте 200 шматочків дроту по 45см. Нанижіть на кожний дротик бісер і зробіть 7 петельок по 8-9 бісеринок у кожному. Кінчики дроту перекрутіть. Так виконуємо 200 "пучків".

Номер слайду 20

1.Із зроблених пучків з'єднайте маленькі гілочки по 1-2-3-4-5 пучків.2. Обмотайте їх флористичної стрічкою.

Номер слайду 21

На цьму етапі з маленьких гілочок потрібно зібрати середні. У кожній такій гілочці буде по від 2 до 4 маленьких гілок.

Номер слайду 22

Щоб дерево виглядало правдоподібно, потрібно великі гілки потовщувати. Для цього: за допомогою скотча будемо їх потовщувати до низу. Зверху на скотч намотаємо флористичну стрічку. 

Номер слайду 23

Залишилося остаточно зібрати дерево. 1. Візьміть центральну гілку і, прикладаючи до неї гілки, зкручуйте їх по черзі. 2. Не забувайте потовщувати стовбур за допомогою малярного скотча.

Номер слайду 24

Дерево з бісеру готове! Залишилося його "посадити" в горщик. Ось один із методів: 1. Алібастр розвести водою, залити його в горщик. 2. Посадити в горщик дерево з бісеру і дати алібастру висохнути. 3. Можна прикрасити «грунт»: приклеївши на висохлий алебастр кольорові камінчики або скельця, використовуючи прозорий універсальний клей.

Номер слайду 25

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ

pptx
Додано
17 квітня 2018
Переглядів
1092
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку