Презентація - "Алтимат - дух гри!"

Про матеріал
Слайд 1 Алтимат - гра з фризбі! Слайд 2 ДУХ ГРИ це основна філософія алтимату, заснована на чесності та пошані до суперника. Згідно з правилами Всесвітньої Федерації Літаючих Дисків, «алтимат ґрунтується на майстерності і чесній грі. Активне суперництво вітається, але якщо воно не суперечить взаємній пошані між гравцями, дотриманню правил або задоволенню від гри». Слайд 3 Суддівство В алтиматі суддів немає. Гравець повинен уміти самостійно вирішувати спірні ситуації справедливо, керуючись принципами, закладеними в правилах гри. Слайд 4 Як вирішуються спірні питання? Слайд 5 Кубок за дух гри Одним з головних стимулів для дотримання духу гри на змаганнях – це кубок за дух гри. Після кожного матчу команда виставляє суперникам оцінку за дотримання правил, справедливість, уникання фолів тощо. Всі оцінки за турнір додаються, і команда, яка отримала найвище середнє арифметичне, отримує престижну нагороду.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Алтимат - гра з фризбі

Номер слайду 2

ДУХ ГРИце основна філософія алтимату, заснована на чесності та пошані до суперника. Згідно з правилами Всесвітньої Федерації Літаючих Дисків, «алтимат ґрунтується на майстерності і чесній грі. Активне суперництво вітається, але якщо воно не суперечить взаємній пошані між гравцями, дотриманню правил або задоволенню від гри».

Номер слайду 3

Суддівство. В алтиматі суддів немає. Гравець повинен уміти самостійно вирішувати спірні ситуації справедливо, керуючись принципами, закладеними в правилах гри.

Номер слайду 4

Як вирішуються спірні питання?Вважається, що жоден з гравців умисне не порушить правил; тому покарань немає. Звичайно, повністю виключити порушення неможливо, тому фоли все ж існують. Але оголошують їх не судді, а самі гравці, на яких сфолили. Наприклад, Василь перешкодив Петрові зловити диск, ударивши його по руках, і Петро оголосив фол. Якщо Василь погоджується, диск залишається у Петра. Якщо ж ні, гра повертається на один пас назад.

Номер слайду 5

Кубок за дух гри. Одним з головних стимулів для дотримання духу гри на змаганнях – це кубок за дух гри. Після кожного матчу команда виставляє суперникам оцінку за дотримання правил, справедливість, уникання фолів тощо. Всі оцінки за турнір додаються, і команда, яка отримала найвище середнє арифметичне, отримує престижну нагороду.

pptx
Додано
23 жовтня 2023
Переглядів
92
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку