Презентація №2 на тему: "10 причин вивчати англійську мову" до виховного заходу, уроку "English in our life" ("Англійська мова у нашому житті") для учнів 10, 11 класу

Про матеріал

Презентація №2 на тему: "10 причин вивчати англійську мову" до виховного заходу, уроку "English in our life" ("Англійська мова у нашому житті") для учнів 10, 11 класу. У розробці охоплено такі теми: "Англомовні країни", "Англійські письменники", "10 причин вивчати англійську мову". Сценарій доповнений презентаціями, аудіо та відео матеріалами.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Навіщо вивчати англійську мову?!10 причин

Номер слайду 2

# 1 Важлива мова спілкування у ЄвропіПриблизно 1,500,000,000 людей в світі говорять англійською. Ще 1,000,000,000 людей вивчають цю мову. Майже всі міжнародні конференції та конкурси проводяться англійською мовою. Наприклад, Олімпійські Ігри чи конкурс Міс Світу. Переговори та наради дипломатів та політиків з різних країн ведуться англійською. Англійська мова – це основна мова таких організацій, як ООН, НАТО тощо.

Номер слайду 3

#2 Читати літературу мовою оригіналу. Більшість веб-сторінок в інтернеті, тобто більш ніж мільярд (1,000,000,000) сторінок інформації! Надзвичайно, адже знання лише однієї іноземної мови забезпечують вам доступ майже до всієї інформації у світовій павутині. Преса. У всіх країнах світу продаються газети та журнали англійською мовою. І ви з легкістю зможете читати газети світового рівня, такі як Times, Newsweek чи International Herald Tribune!Огляд новин. Знаючи англійську, ви легко можете переглядати телепередачі на міжнародних каналах, таких як CNN International та NBC. 

Номер слайду 4

#3 Займатися бізнесом із зарубіжними країнами. Англійська допоможе піднятися по кар’єрній драбиніЯкщо ви шукаєте гарну роботу, пов’язану зі сферою бізнесу, технікою чи наукою, негайно беріться за вивчення англійської. А якщо вам вже пощастило знайти гарну роботу, можна вчити англійську для просування по кар’єрних сходах.

Номер слайду 5

# 4 Задоволення для успіху. Відчуття того, що ви з кожним днем вивчаєте щось нове та удосконалюєте себе, ні з чим не зрівняється. Впевнені, що ви ніколи не забудете той момент, коли вперше заговорили з іноземцем або зрозуміли, про що йдеться в тому чи іншому фільмі.  

Номер слайду 6

#5 Переваги для туризму. З легкістю подорожувати світом, так як англійською говорять більше, ніж в 100 країнах світу. Знаючи англійську, ви без будь-яких труднощів зможете запитати дорогу, розпочати бесіду та попрохати про допомогу.

Номер слайду 7

#6 Шанси на ринку праці З гордістю зазначити в вашому резюме «чудове володіння англійською», влаштуватися на роботу вашої мрії та заробляти багато грошей.  

Номер слайду 8

# 7 Англійська мова знайомить з Європою. Знання іноземної мови розширює духовний і професійний горизонти. Той, хто вивчає англійську мову, віжкриває для себе важливу духовну, економічну та культурно-історичну сферу Центральної Європи

Номер слайду 9

# 8 Науковий прогрес. Той, хто може читати читати англійською, відкриває для себе широкий світ результатів досліджень в усіх галузях сучасної науки

Номер слайду 10

#9 Англійська допомагає повністю насолодитися мистецтвом. Гарне володіння англійською мовою дозволить вам: дивитися англійські та американські фільми в оригіналі.читати твори британських та американських авторів в оригіналі, а також книги, переведені на англійську з інших мов. Щоб вас не зацікавило, ви можете прочитати про все це англійською мовою!  насолоджуватися музикою на англійській мові

Номер слайду 11

# 10 Англійська-мова культури

Номер слайду 12

Thank you for attention!!!

Середня оцінка розробки
Структурованість
4.7
Оригінальність викладу
4.7
Відповідність темі
4.7
Загальна:
4.7
Всього відгуків: 3
Оцінки та відгуки
  1. Б урбела Людмила
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Павлова Ганна Вадимівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  3. Рогоза Арсеній
    Загальна:
    4.0
    Структурованість
    4.0
    Оригінальність викладу
    4.0
    Відповідність темі
    4.0
pptx
Додано
15 січня 2018
Переглядів
10382
Оцінка розробки
4.7 (3 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку