Презентація 5 клас НУШ - "ВИВЧАЄМО МИНУЛЕ ЗА ІСТОРИЧНОЮ КАРТОЮ"

Про матеріал
Презентація з історії україни для 5 класу НУШ - "ВИВЧАЄМО МИНУЛЕ ЗА ІСТОРИЧНОЮ КАРТОЮ"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ВИВЧАЄМО МИНУЛЕ ЗА ІСТОРИЧНОЮ КАРТОЮ

Номер слайду 2

Історична карта.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Вчимося працювати з контурними картами. Контурні карти є одним із видів навчальних історичних карт. На них нанесено тільки лише частину інформації: контури країн, основні об’єкти; іншу інформацію, відповідно до завдань, треба нанести самостійно.

Номер слайду 6

Для того щоб зрозуміти, як правильно потрібно заповнювати контурну карту, слідуйте таким правилам: 1. Прочитайте назву карти та віднайдіть таку ж в атласі. 2. Прочитайте відповідний параграф підручника. 3. Прочитайте завдання до контурної карти. 4. Ознайомтеся з легендою карти.5. Знайдіть на карті саме ті умовні позначки, які потрібно нанести на контурну карту при розгляді конкретного питання. 6. Заповнюйте контурну карту уважно; під час нанесення відповідних позначок намагайтеся пригадати суть подій та їхні наслідки. 7. Працюйте добре загостреними олівцями. 8. Робіть підписи грамотно, друкованими літерами. 9. Створіть легенду карти. На спеціально відведеному на контурній карті місці виписуйте умовні позначки та їхнє значення.

Номер слайду 7

Домашнє завдання1. Читати та переказувати конспект уроку (Word документ, що прикріплений в класрум) або параграф 14 ст. 74 - 80.2. Переглянути презентацію за темою уроку.3. Перевір себе виконавши тест за посиланнямhttps://cutt.ly/f. UB4l. Hj

pptx
Додано
1 березня 2023
Переглядів
525
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку