Презентація "Академічна доброчесність"

Про матеріал
«Академічна доброчесність – шлях до успіху» Мета: 1) Сформувати в учнів уявлення про доброчесність. 2) Ознайомити учнів з основними принципами доброчесності. 3) Ознайомити учнів із видами та суттю порушень академічної доброчесності та навчити їх розрізняти різні види порушень академічної доброчесності.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Академічна доброчесність – шлях до успіху. Доброчесність – це не явище природи, воно не змінюється з часом та не залежить від пори року. Доброчесність – це внутрішній стан. Джон Д. МАк. Дональд

Номер слайду 2

Мета:1) Сформувати в учнів уявлення про доброчесність.2) Ознайомити учнів з основними принципами доброчесності.3) Ознайомити учнів із видами та суттю порушень академічноїдоброчесності та навчити їх розрізняти різні види порушень академічної доброчесності.

Номер слайду 3

Асоціативний кущ

Номер слайду 4

Ланцюжок очікувань

Номер слайду 5

«Хмара слів»

Номер слайду 6

Гра «Склади слово»

Номер слайду 7

Відео https://www.youtube.com/watch?v=w7a. YTB_kyag (Відео «Креативність та доброчесність»)

Номер слайду 8

Для вчителя: https://play.kahoot.it/v2/lobby?quiz. Id=f2299e90-ec64-424b-a845-e4c2870a6cee («Академічна доброчесність. Ситуації»)Для учнів: kahoot.it Game PIN: 22566091) Одинадцятикласнику, щоб вступити до університету, потрібно мати атестат з високим середнім балом. Тому його батьки вирішили домовитися з вчителями, щоб вони підвищили його оцінки. У винагороду за це батьки пообіцяли купити новий спортивний інвентар для школи (А обман; Б фабрикація; В хабарництво; Г плагіат.)2) Для проєкту «Громадянин» учням потрібно було провести дослідження овочів на нітрати. Три роки тому вони працювали над науково-дослідницьким проєктом з цієї ж теми і проводили багато досліджень, за якими опублікували кілька статей. Учні використали уривки з них у роботі, але ніде цього не зазначили. (А обман; Б фальсифікація; В самоплагіат; Г необ’єктивне оцінювання.)

Номер слайду 9

Кодекс ДоброчесностіМИ ОБІЦЯЄМО Навчатися старанно та сумлінно!МИ ОБІЦЯЄМО Розвивати власні здібності!МИ ОБІЦЯЄМО Вести здоровий спосіб життя!МИ ОБІЦЯЄМО Поважати думки та ідеї інших!МИ ОБІЦЯЄМО Поважати власність інших!МИ ОБІЦЯЄМО Уважно слухати, коли інші говорять!МИ ОБІЦЯЄМО Уникати образливих слів, поважати почуття інших!МИ ОБІЦЯЄМО Бути стриманими!МИ ОБІЦЯЄМО Не запізнюватись!МИ ОБІЦЯЄМО Визнавати свої помилки!

Номер слайду 10

Казка про Академічну Доброчесність

pptx
Додав(-ла)
Marchuk Marta
Додано
23 лютого
Переглядів
179
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку