Презентація «Ангел-оберіг»

Про матеріал
Майстер-клас з констрування з тканини для дітей дошкільного возрасту. пояснити, що Ангел, янгол — символ світла, доброго, духовного, того, що підноситься: символ вісника долі, Божої волі. Хай мир панує на землі, Щоб діти не боялись, Ангел нас оберігай, Щоб всі ми – усміхались!
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майстер-клас з констрування з тканини«Ангел-оберіг»

Номер слайду 2

Ангел, янгол — символ світла, доброго, духовного, того, що підноситься: символ вісника долі, Божої волі. За давніми уявленнями, кожна людина від народження одержує від Бога свого ангела-хранителя.

Номер слайду 3

Закривав мене Ангел крилами,Коли доля збивалася з ритму,Коли стежку мою знов снігами. Засипало й не бачила світу. Коли в небо молитву кричала,На колінах стояла, як камінь,Ангел мій закривав тінь криламиІ спасав мою душу і пам'ять. Він мені заглядав ніжно в очіЙ шепотів одне слово: «Тримайся»І, коли я кричала: « Не хочу»,Він так сумно мені усміхався. Слід у слід йде за мною мій Ангел,Кожну мить мою благословляє. Щоб життя не здавалося марним,Він із серцем моїм розмовляє. Мій Ангел

Номер слайду 4

Мій ангел такий маленький… Мій ангел такий маленький, ну просто крихітка — навіть не бачу, чи він сидить на моєму плечі. Мій ангел такий легенький, ну просто пушинка — я навіть не чую, як він сидить на моєму плечі. Мій ангел такий тихенький, ну просто тихіший трави — я навіть не знаю, коли він спить, а коли прокидається на моєму плечі.

Номер слайду 5

Мета: Продовжувати знайомити дітей з побутом і традиціями українського народу; познайомити із традиційними українськими ангелами-оберегами з тканини. Вчити виготовляти ляльку-ангела, використовуючи різні матеріали, прикрашати її прикрасами. Обладнання: Білий відрізок тканини прямокутникової форми, квадрат прозорої тканини для крил, вата, ножиці, атласні стрічки, нитки, скотч, паперове сердечко.

Номер слайду 6

Щоб виготовити ляльку - ангела потрібно зосередитися, і виготовляти тільки з хорошими думками. З поганим настроєм людина не може створювати ангела, бо коли думки розсіяні, переповнені негативними проблемами та негараздами, то все це передається ляльці. Вона вбирає в себе негативну енергію, тоді й результат відповідний. При виготовленні ляльки потрібно думати тільки про позитивне, щоб вона принесла щастя і була справжнім оберегом та помічницею. Ляльці-ангелу потрібно з певною метою «передавати» свої бажання .

Номер слайду 7

Фізкультхвилинка. Встаньте, діти, посміхніться,Землі рідній поклоніться. За щасливий день вчорашнійІ до сонця потягніться,В різні боки похиліться,Веретеном покрутіться,Раз присядьте, два присядьте. Й за роботу тихо сядьте!

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Ангел - оберіг готов!

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Нехай гармонія, любов і радість завжди будуть у вашому домі та житті!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Косенко Наталія Миколаївна
    Дякую за чудову роботу!
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
30 березня 2022
Переглядів
2700
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку