Презентація "Асистент вчителя"

Про матеріал
Створення належних способів взаємодії учня з колективом, налагодження дружніх стосунків з ровесниками; підвищення рівня культури та вихованості учнів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Біла. Світлана Миколаївна. Асистент вчителя. Освіта: вища, Дніпропетровський хіміко-технологічний інститут, 1993 р. Педагогічний стаж: 7 років. Кваліфікаційна категорія: спеціаліст. Девіз: «Інклюзивна освіта – перспектива нова. Хоч різні можливості – рівні права!Кожна дитина – це цілий світ,Освіта, повага і рівність для всіх!»Педагогічне кредо: «Доторкнутися розумом і серцем до кожного учня, вселити в нього віру і успіх». Тема досвіду: «Виховання комунікабельності – запорука розвитку мовлення». Напрямки роботи:формування належних способів взаємодії з колективом; налагодження дружніх стосунків з ровесниками;усунення бар`єру в системі освіти та системі підтримки дитини з ООП;створення атмосфери спокійного прийняття відмінностей інших людей;заохочення дитини до активної діяльності. Форми роботи: індивідуальна та групова

Номер слайду 2

Подорож у цікавий світ навчання:- з англійської мови - з української мови - з плавання Ресурсна кімната, медіатека, де діти:відпочивають, займаються з логопедом чи проводяться «Свята-зустрічі». Уміння та навички: ЯК ВЧИТЕЛЬ:- підвищую свій професійний рівень і не зупиняюсь на досягнутому;-самовдосконалююсь, активно займаюсь самоосвітою;- намагаюсь навчити дитину вчитися, спостерігати, думати висловлювати своє враження про те, що вона бачить, робить. ЯК ВИХОВАТЕЛЬ:- удосконалюю власні методики виховання;- створюю належні способи взаємодії учня з колективом, налагоджую дружні стосунки з ровесниками;- підвищую рівень культури та вихованості учнів;- спрямовую дітей на добрі і корисні справи. ЯК ЧЛЕН ПЕДКОЛЕКТИВУ:виконую громадські доручення:- з ведення щоденного обліку безкоштовного харчування дітей пільгових категорій;- начальник пункту видачі ЗІЗ (оформлення документації пункту видачі ЗІЗ; відповідальна за забезпечення індивідуальними засобами захисту учнів та працівників закладу).

Номер слайду 3

pptx
Додано
10 жовтня
Переглядів
24
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку