Презентація . «Бабка над водою»

Про матеріал
Ознайомлювати дітей зі способом вирізання симетричних форм з паперу, складеного навпіл; навчати техніки складання паперу «гармошкою). Розширювати знання дітей про комах. Виховувати любов до природи.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майстер-класз аплікації «Бабка над водою»

Номер слайду 2

Бабок важко сплутати з іншими комахами. Вони мають яскраве і блискуче забарвлення, велику голову і могутні крила. Голова у комахи з’єднана рухомо з грудьми. Це дає їй можливість повертатися на180 градусів  навколо своєї осі. Очі бабки займають більшу частину голови. Рот комахи озброєний щелепами і зовсім не даремно, адже вони є ненажерливими хижаками. Вони мають 2 пари крил, які можуть бути як однаковими так і різними за розміром.

Номер слайду 3

Ой! Маленький вертоліт Вирушив у свій політ!Він прозорі крила має, Понад річкою кружляє. Довге тіло, довгі лапки, В окулярах пані… (бабка). Над водою вертольотики. Все літають взад-вперед,І від легкого їх дотику. Не схитнеться очерет. Що за дивні вертольотики -Не гуркочуть, не гудутьІ самі себе без льотчиків. Понад озером ведуть?!(Бабка)Хто літає над лужком. Наче вертоліт,За пальне поп'є нектар. Й знову у політ?(Бабка)Загадки про бабку

Номер слайду 4

Мета: Ознайомлювати дітей зі способом вирізання симетричних форм з паперу, складеного навпіл; навчати техніки складання паперу «гармошкою). Розширювати знання дітей про комах. Виховувати любов до природи. Обладнання: Фон на вибір дитини; заготовки для вирізання; клей-олівець, фломастери, серветка, ножиці, клейонка.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Розминка для рук. Бабки1. Показати бабку: схрестити великі пальці, інші пальці розставити.2. Зігнути розставлені пальці на лівій руці, на правій, на обох.3. По черзі згинати й розгинати кожен із розставлених пальців.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Бажаємо успіхів!

pptx
Додано
30 березня 2022
Переглядів
586
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку