Презентація . «Баранець»

Про матеріал
Майстер-клас з аплікації (для дітей середньої групи) Вчити створювати образ тварини, використовуючи спосіб клаптикової аплікації; удосконалювати техніку обривання, навички роботи з серветками. Розвивати увагу. Виховувати любов до тварин.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майстер-клас з аплікації(для дітей середньої групи)«Баранець»

Номер слайду 2

Баранчик та барабанчик. Бараненко і вівця. Вчили грати баранця. На баяні вчили,Скрипочку купили…Та хоч син трудився,- Грати не навчився. Бо хоче баранчик. Бара-барабанчик!Баран з трембітою. Купив баран на базаріГуцульську трембіту: Нехай, каже, моя пісня. Пролуна по світу!Та й затрубив скільки сили,Всівшись край дороги. А з трембіти почулося:«Беееее!..»— та й більш нічого. Вірші про овечку та баранчика

Номер слайду 3

Мета: Вчити створювати образ тварини, використовуючи спосіб клаптикової аплікації; удосконалювати техніку обривання, навички роботи з серветками. Розвивати увагу. Виховувати любов до тварин. Обладнання: Фон на вибір дитини, паперова серветка; клейонка, клей, гуаш, пензлик, посудина з водою, вологі серветки.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Розминка для рук. Грайливий баранчик. Голівку нахиляє(Рухати стиснутими кулачками вгору – вниз)І ріжки виставляє,(Виставити з кулачків вказівні й середні пальці)Баранчик наш тупоче,(Постукати пальцями по столу)Бо гратись дуже хоче.(Поплескати в долоні).

Номер слайду 6

Фізкультхвилинка. Цапок. Біг баранчик невеличкий, (Стрибки на місці)Зупинився біля річки. (Глибокий вдих і видих)Перед ним стоїть цапок,Не пускає на місток. (Приставний крок праворуч – ліворуч із розставленими руками)Цап стрибав і наступав,(Стрибки на місці)Тільки сам у воду впав!(Присідання)

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Бажаємо успіхів!

pptx
Додано
30 березня 2022
Переглядів
512
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку