Презентація . «Барвистий урожай»

Про матеріал
Майстер-клас по аплікації (для дітей середньої групи) Вчити вирізати округлі форми (круги та овали), зрізуючи кути заготівки, створювати завершену композицію; вправляти у користуванні ножицями. Розвивати вміння бачити різні художні образи у знайомих геометричних фігурах. Виховувати цікавість до образотворчої діяльності, допитливість.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майстер-клас по аплікації (для дітей середньої групи)«Барвистий урожай»

Номер слайду 2

Мета: Вчити вирізати округлі форми (круги та овали), зрізуючи кути заготівки, створювати завершену композицію; вправляти у користуванні ножицями. Розвивати вміння бачити різні художні образи у знайомих геометричних фігурах. Виховувати цікавість до образотворчої діяльності, допитливість. Обладнання: Фон на вибір дитини; заготовки для вирізання, клей-олівець, ножиці, клейонка, серветка, фломастери.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Фізкультхвилинка. Город. Як пішли ми на город, (Кроки на місці)Пропололи грядки – от! (Нахили тулуба вперед з імітаційними рухами). Бур’яни ми виривали (Нахили по черзі до лівої і правої ноги.)І капусту поливали. (Руки на поясі, нахили тулуба в сторони.)І за те, що ми зробили, (Махи руками.)Добре овочі вродили.(Потягування.)

Номер слайду 5

Розминка для рук. Ріпка. Вириваємо ріпку: сплести пальці в замок, опустивши руки. Кілька разів підняти прямі руки над головою і опустити їх. Пальці при цьому напружені.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Бажаємо успіхів!

pptx
Додано
30 березня 2022
Переглядів
404
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку