Презентація "Безпечна поведінка вдома, на вулиці,в школі".

Про матеріал
Безпечна поведінка вдома, на вулиці,в школі - презентація з правилами поведінки для дітей
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Безпечна поведінка вдома, на вулиці,в школі

Номер слайду 2

Безпечна поведінка вдома. Якщо ти сам вдома, ніколи не відкривай двері незнайомій людині, це може бути дуже небезпечно.

Номер слайду 3

Безпека у побутіНіколи не лізь у розетку ніякими предметами! Не користуйся електроприладами без дозволу батьків!

Номер слайду 4

Сiрники – не забавка для дітей! Ігри, пов’язанi з вогнем, можуть спричинити пожежу, втрату майна, загибель людей у вогнi. Дiтям не дозволено користуватися газовими приладами, знаходитися близько вiд електронагрiвальних приладiв. Не можна чіпати руками , чи пробувати на смак незнайомі рiдини (бензин, ацетон, спирт тощо)Пам’ятай, що хлопавки, бенгальськi вогнi, свiчки можуть спричинити пожежу.

Номер слайду 5

Безпечна поведінка на вулиціТримайся подалі від незнайомих людей, які поводять себе не добре, уникай будь-яких розмов із ними. Будь обережним, ніколи не погоджуйся на пропозиції незнайомців.

Номер слайду 6

Якщо ти відчуваєш, що хтось переслідує тебе, намагайся скритися від нього, але не заходь у безлюдні місця. Ніколи не погоджуйся йти з незнайомими людьми до чужого під’їзду, підвалу або інших безлюдних місць.

Номер слайду 7

Якщо біля тебе зупиняється авто і незнайома людина звертається з якимось проханням, головне – не підходь надто близько до машини. Якщо запитання тобі здаються сумнівними, то ввічливо скажи незнайомцю, що ти поспішаєш; ні в якому разі не сідай до машини, що б тобі не пропонували.

Номер слайду 8

Пам’ятайте, що говорити ласкаві слова, обіймати, цілувати, дарувати подарунки й пригощати насолодами можуть тільки дуже близькі люди.

Номер слайду 9

Завжди виконуй правила дорожнього руху!

Номер слайду 10

Безпечна поведінка у школі Уважно слухати вчителя На уроці сидіти тихо У школі ходити спокійно Чемно поводитись в їдальні Не сідати на підвіконня Перила і сходи – це небезпечно! Не можна штовхатися та битися.

pptx
Додано
25 травня 2020
Переглядів
10885
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку