Презентація "Безпечне користування Інтернетом"

Про матеріал

Цілі:

 навчальна: сформувати уявлення про загрози, які виникають під час роботи в Інтернеті; розвивати критичне ставлення до інтернет-ресурсів та інтернет-користувачів; формувати звичку використовувати засоби і методи безпечного використання Інтернету;

 розвивальна: розвивати логічне мислення, дослідницькі навички;

 виховна: виховувати інформаційну культуру учнів, уважність та відповідальність, бажання мати глибокі та якісні знання.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Безпека дитинив інтернетіТипові та нетипові небезпеки

Номер слайду 2

Зміст

Номер слайду 3

Розваги і безпека в Інтернеті

Номер слайду 4

Типи загроз в ІнтернетіІнформаційна безпека стосується захисту життєво важливих інтересів людини. Інколи школярі не можуть правильно зреагувати на матеріали з мережі з різних причин. Маємо такі типи загроз: Особиста безпека дитини. Небезпека для інших. Загроза персональній інформації

Номер слайду 5

Загроза особистій безпеціОзнайомлення з матеріалами аморального змісту. Загроза отримання недостовірної чи неправдивої інформації. Формування залежності. Спілкуванняз небезпечними людьми. Залучення до виконання протиправнихдій.

Номер слайду 6

Небезпека для інших. Матеріали, існування та використання яких може стати причиною посягання на безпеку оточуючих. Свідоме та несвідоме введення в оману. Вчинення протиправних дій, що тягнуть за собою відповідальність згідно з чинним законодавством. Кібербулінг.

Номер слайду 7

Загроза персональній інформаціїРозголошення персональної та конфіденційної інформації:прізвищаіменаконтактисекретні дані кредитних картокномери телефонів. Загроза зараження ПК вірусами різної категорії. Небезпека завантаження програм зі шкідливими функціями.

Номер слайду 8

Правила Інтернет-безпеки для дому

Номер слайду 9

Прості секрети безпечного користування Інтернетом

Номер слайду 10

pptx
Додано
31 січня 2022
Переглядів
835
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку