Презентація "Безпека в інтернеті"

Про матеріал
Презентація "Безпека в інтернеті" створена для супроводу уроку з "Вчимося жити разом" 5 клас НУШ (за підручником Т.В. Воронцової та ін.)
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Безпека в інтернеті

Номер слайду 2

На цьому уроці ви:• обговорите переваги та недоліки інтернету;• ознайомитеся з правилами спілкування і безпеки в соціальних мережах;• дізнаєтесь, яка інформація є публічною, а яка —приватною;• дослідите правила безпеки в інтернеті;• розвиватимете уміння критично мислити, розпізнаватиризики, ефективно спілкуватися.

Номер слайду 3

Переваги та недоліки інтернету Які твердження свідчать пропозитивний вплив інтернету, а які — про негативний?Розкажіть, якими можливостями інтернету ви користуєтеся найчастіше.

Номер слайду 4

Сучасний світ неможливо уявити без соціальних мереж. Проведіть опитування серед однокласників щодо соціальних мереж, якими вони користуються. За результатами опитування створіть діаграму популярності соціальних мереж вашого класу. Презентуйте отримані результати у класі або поділітьсяними в соціальних мережах.

Номер слайду 5

Нетикет — правила поведінки та спілкування в мережі інтернет.

Номер слайду 6

Публічна інформація — це відомості про людину, за якими її не можна знайти чи ідентифікувати. А приватна інформація — навпаки.

Номер слайду 7

Правила безпеки в інтернеті

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Домашнє завдання. Прочитати параграф 14 та вміти відповідати на питання. Письмово: Мозаїка завдань до теми на с. 98

Номер слайду 10

pptx
Додано
28 травня 2023
Переглядів
426
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку