Презентація :" Біблія – Дар Божий".

Про матеріал
Для класного керівника презентація виховного заходу до Дня Біблії "Біблія – Дар Божий." (духовно-моральний розвиток особистості)
Зміст слайдів
Номер слайду 1

“Біблія – Дар Божий”

Номер слайду 2

Величаю Тебе, Боже, величаю!

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Біблія – Слово Боже до людини.

Номер слайду 5

Біблія – найвідоміша і найпоширеніша у світі книга. Це ціла бібліотека. Біблія — це подарунок від Бога.

Номер слайду 6

Біблію перекладено на понад 2800 мов. У всьому світі було надруковано мільярди Біблій. Більш ніж 90 відсотків жителів землі можуть читати цю книгу рідною мовою.  Кожного тижня розповсюджується більше мільйона Біблій.

Номер слайду 7

Читання Біблії відноситься до волі Божої.

Номер слайду 8

Чому ми маємо читати та вивчати Біблію?

Номер слайду 9

1. Для пізнання сутності Бога – Його величі, любові, милосердя . 2. Воно дає Боже направлення та керівництво. Біблія освітлює нашу дорогу і дає ясність і вказує напрямок в житті. 3. Воно очищає нас духовно. Це той засіб, який обмиває та освіжає наш розум та серце. Слово Боже очищає наші думки, емоції, погляди і наміри серця.

Номер слайду 10

4. Воно дає нам духовну свободу . Слово звільняє нас від пут гріха в діях, емоціях та думках. 5. Воно береже нас від гріха . Біблія застерігає нас від можливих помилок та охороняє наше життя від прогріхів. Вона збудовує духовну огорожу від впливу гріха і спокус піти на компроміс з гріхом.

Номер слайду 11

6. Воно збудовує нашу віру, підтримує і зміцнює її. 7. Воно також необхідне нам для впевненості у спасінні, для перевірки істинності вчення, для того, щоб в житті правильно визначити пріоритети, для вірного виховання дітей .

Номер слайду 12

«Книга Книг»

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Відомі люди про Біблію

Номер слайду 15

« Цю покохав від юності моєї… О солодкий органе! Єдина голубко моя Бібліє!.. На це я родився. Для цього їм і п’ю; з нею поживу і помру з нею!» Григорій Сковорода

Номер слайду 16

«Я переконаний, що Біблія є найкращим подарунком, яким Бог коли-небудь наділив людину. Все найкраще від Спасителя світу передається нам через цю книгу». Авраам Лінкольн.

Номер слайду 17

«Існування Біблії, як книги, є найбільшою користю для всіх людей, коли-небудь випробуваною людством. Будь-яка спроба применшити Біблію є злочином проти людства». Еммануїл Кант

Номер слайду 18

«Біблія — незвичайна книга. Вона жива істота, яка перемагає все що їй протистоїть» Наполеон

Номер слайду 19

«Неможливо правильно правити світом без Бога і Біблії». Джордж Вашингтон

Номер слайду 20

«Святе Письмо, скільки його не перечитуй, ніж більше їм переймаєшся, тим більше всі висвітлюється і розширюється. Ось єдина Книга в світі: у ній все є! » О.С. Пушкін

Номер слайду 21

«Господи! Що за книга це Святе Письмо, яке чудо і яка сила, дані в ній людині! … І скільки таємниць дозволених і відвертих! Люблю цю книгу аж! Загибель народу без Божого Слова, бо прагне душа цього слова і всякого прекрасного сприйняття.» Ф.М. Достоєвський

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Читайте Біблію щодня!

Номер слайду 25

“ Писання досліджуйте день-у-день” ( Апостол Павло)

Номер слайду 26

Номер слайду 27

Нехай Господь поблагословить нас, і нехай Він нас стереже! Нехай Господь засяє на нас лицем Своїм, і нехай буде милостивий до нас! Нехай Господь зверне на нас лице Своє, і хай дасть нам мир!»

Номер слайду 28

ppt
Додано
24 березня 2020
Переглядів
1436
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку