Презентація "Будьмо здоровенькі"

Про матеріал
Дана презентація є доповненям до свята "Будьмо здоровенькі", містить цікаві факти про здоровя.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

« Доброго вам здоров'я ! »

Номер слайду 2

Доброго здоров'я , Бо здоров'я, любi друзi, доброго вам дня в свiтi головне. Хай вам ясно сонце А здорових i веселих св. Iтить у в. Iкно щодня. - щастя не мине!

Номер слайду 3

« БУДЬМО ЗДОРОВЕНЬКІ !»

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Подорож стежками здоров’я

Номер слайду 8

ВУЛИЦЯ МЕДИЧНА

Номер слайду 9

У ЛІКАРНІ

Номер слайду 10

Помiчники вiтамiни

Номер слайду 11

ЗДОРОВ`Я – це радість життя! Здоров’я- радiсть для людини!Найбiльша цiннiсть у життi. Як є здоров’я день при днинi. Можливiсть є йти до мети. Вона всi труднощi долаєТанцює i спiває радiснi пiснi!

Номер слайду 12

Вулиця ГОРОДНЯ

Номер слайду 13

ГОРОДЯ такий чудовий хлопчик,Круглий, зелененький!Якщо тільки забажаю,-Всіх горошком пригощаю. Дай мені промовить слово, Вислухай спочатку! Для борщу і вінегрету Маю гарну грядку. Бурячку, посунься трохи – Без капусти що за борщ! Я у страві головніша, Тому, друже, ти помовч. Всім відомо, що зі мною Найсмачніші пиріжки. Я за тебе краща вдвоє, Тож посунься, відійди!

Номер слайду 14

ГОРОД Усі будуть дуже задоволені,З’ївши огірок маринований.І свіженькі огірки Всі смакують залюбки! Жодного не знайдеш нині, Хто б не знав про вітаміни. Пийте мій морквяний сік І гризіть морквичку, Збережете на весь вік Ви рум’яні щічки! Люба моркво, це не діло! Як таке сказать ти сміла? Найсмачніший сік томатний. Я корисний ще й ошатний.

Номер слайду 15

ГОРОДЯ – приправа в кожну страву,Тож хвалитись маю право. З давнини: усім відомо: Від хвороб я охорона. Дуже скромна я , Картопля, Непримітна з виду. а не зварите без мене, Друзі, ви обіду. Із товстеньких баклажанів Дуже корисна ікра: Вітамінами багата, А яка ж вона смачна!

Номер слайду 16

ГОРОДДоброго дня усім – Гарбузовим родичам моїм!Чому це на городіВже зранку шум і крик?Куди це так раптово Сьогодні спокій зник? Без винятку, друзі , всі овочі всі Дуже корисні і дуже смачні. В кожного є вітаміни і смак. Кожен корисний, повірте – це так!

Номер слайду 17

Номер слайду 18

ВУЛИЦЯ САДОВА Не забувайте фрукти мити І не будете хворіти

Номер слайду 19

Вулиця Чистюля. Оголошення:«Увага! Зник житель нашої вулиці – Мийдодир. Його захопили у полон злі та шкідливі Мікроби. Допоможіть визволити Мийдодира ! Жителі вулиці Чистюля» бажання жити , творити,працювати, робити добро.

Номер слайду 20

Чистота – запорука здоров'я!

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Загадки  . Висковзаєш, як живе, та впіймаю я тебе. Білою піною пінишся, бруд змивати не лінишся. (Мило)Коли миюсь, чи вмиваюсь,Потім ним я витираюсь. Витирати сухо звик. Мій м’якесенький… (Рушник)Білих 30 зубчиків для кучерявих чубчиків. По голівці ходять – волосся в порядок приводять. (Гребінець)Я - невтомна трудівниця, мені вірять люди, Хто зі мною поведеться – той здоровий буде. Буде часто усміхатись білими зубами,Мене знає вся малеча і бабусі й мами. Вам ім’я моє знайоме, бо… (Зубна щітка)

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Вулиця Спортивна

Номер слайду 26

Номер слайду 27

Номер слайду 28

Здоров’я – найбiльше багатство!

Номер слайду 29

Номер слайду 30

ЗАПАМ`ЯТАЙ ! Здоров’я – це сила! Здоров’я – це клас! Хай буде здоров’я У вас i у нас!

pptx
Додано
18 січня 2021
Переглядів
882
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку