Презентація "Частини і ціле, співвідношення між ними. Взаємне розміщення предметів у просторі:ліворуч, праворуч, посередині.Введення числа і цифри 1."

Про матеріал
Презентація створена за мотивами української народної казки "Рукавичка". Можна використати для підготовки дітей до школи та вивчення теми "Частини і ціле, співвідношення між ними. Взаємне розміщення предметів у просторі:ліворуч, праворуч, посередині. Введення числа і цифри 1." у першому класі за технологією "Росток". Ідея полягає в тому, що учні через гру-казку навчаються новому.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Частини і ціле, співвідношення між ними. Взаємне розміщення предметів у просторі:ліворуч, праворуч, посередині. Введення числа і цифри 1.1 клас (технологія “Росток”, ч. 1, урок 17, ст. 30)Презентацію підготувала вчитель початкових класів. Комунального закладу. Харківський ліцей №144 Харківської міської ради. Батуліна С.І.

Номер слайду 2

Основна мета: Уведення числа 1,написання цифри 1,розгляд числових рівностей. Уточнення понять "між", поруч«,"усередині", "зовні", "зліва", "справа", "посередині". Розгляд питання про число перестановок із 2 та 3 елементів. Розвиток операцій мислення, мовлення, творчих здібностей учнів.

Номер слайду 3

Є в людини дві сестриці,Дві сестриці-трудівниці,Хоч і мають справжню силу,Та легкі, неначе крила

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Інтернет ресурсиhttps://www.youtube.com/watch?v=EWw. HSej7 X3s- логіко-математичні завданняhttps://www.youtube.com/watch?v=v. Zp. Pzl. Si7 Jc. Руханка “Рукавички”

pptx
Пов’язані теми
Математика, 1 клас, Презентації
НУШ
Додано
17 жовтня
Переглядів
19
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку