Презентація "День толерантності"

Про матеріал
Презентація містить слайди про відзначення Дня толерантності. Може використовуватись для виховної години в початкових класах. Для створення цієї презентації використовувались зображення з інтернет сторінок.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Сьогодні, 16 листопада, відзначається дуже важливе та незвичне свято — Міжнародний день толерантності.   Його запровадили у 1995 році рішенням ЮНЕСКО. Саме цей рік ООН присвятила терпимості. Також 1995 року ухвалили декларацію принципів терпимості. У ній йдеться про рівність усіх людей. Згідно з текстом декларації, толерантність означає повагу, прийняття і правильне розуміння усіх культур та форм самовираження.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

  Цей день нагадує всім людям про те, що таким явищам як насильство, релігійне переслідування не місце в сучасному світі. Кожен з нас повинен підтримувати принципи терпимості, взаємної поваги та миру.

Номер слайду 6

Проблема культури спілкування - одна з найгостріших в школі, та й у суспільстві в цілому. Часом, навіть прекрасно розуміючи, що ми всі різні і що треба сприймати іншу людину таким, яким він є, ми не завжди поводимося коректно і адекватно. Важливо бути терпимим по відношенню один до одного, що дуже непросто.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Давайте жити дружно!

ppt
Додано
20 листопада 2023
Переглядів
141
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку