презентація "День Землі"

Про матеріал
22 квітня проводиться День Землі. Подія закликає людей бути уважнішими до тендітного і вразливого навколишнього середовища на планеті Земля. Презентація стане чудовим доповненням до виховної години, присвяченій цьому святу.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Символом дня є зелена грецька буква Θ (тетта) на білому тлі. День Землі

Номер слайду 2

День Землі - подія проводиться навесні і закликає людей бути уважнішими до тендітного і вразливого навколишнього середовища на планеті Земля.

Номер слайду 3

Існують два основні періоди проведення Днів Землі: у березні (поблизу весняного рівнодення) і 22 квітня. Крім того, в даний час багато рядових учасників і ініціативні групи планують і проводять низку заходів щодо Дня Землі поблизу моменту літнього сонцестояння, щоб максимально використовувати теплу погоду і вільний час людей.

Номер слайду 4

26 лютого 1971 У. Тан, Генеральний секретар ООН, підписав спеціальну прокламацію, присвячену цій події. Кожен рік 20-21 березня в штаб-квартирі ООН в Нью-Йорку дзвонить дзвін світу. Спочатку День Землі святкувався в багатьох країнах у день весняного рівнодення.

Номер слайду 5

Дзвін Світу в День Землі

Номер слайду 6

Прапор Землі не є офіційним символом чого-небудь (оскільки офіційно не існує загальнопланетарного уряду або держави). Він являє собою фотографію планети з космосу (в даний час використовується знімок, зроблений астронавтами Аполлона-17 по дорозі до Місяця) на темно-синьому тлі.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

ppt
Додано
23 липня 2019
Переглядів
3156
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку