Презентація "Deutschland"

Про матеріал
Дана презентація допоможе ознайомити учнів з країною, мову якої вони починають вивчати.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Die Bundesrepublik Deutschland (BRD)Федеративна Республіка. Німеччина (ФРН)

Номер слайду 2

Основні відомостіПлоща країни – 357 021 км. Населення – 81.8 млн. осіб. Столиця – м. Берлін. Державна мова – німецька. Голова уряду – Ангела Меркель. Клімат – помірний сезонний. Німеччина поділяється на 16 федеративних земель. Це одна з основних політичних сил на Європейському континенті. Країна досягла високих стандартів життя і є однією з передових країн світу.

Номер слайду 3

Die Bundeskanzler. Проипмроииьтьть Angela Dorothela Merkel Діючий канцлер (голова уряду) Німеччини

Номер слайду 4

Berlin-Берлін – столиця Федеративної Республіки Німеччини

Номер слайду 5

Berlin (Берлін) – столиця Федеративної Республіки Німеччини. Населення – 3,4 млн. людей. Берлін є найбільшим за кількістю мешканців й площею містом Німеччини і другим найнаселеннішим містом ЄС. Сьогодні Берлін є важливим політичним, інформаційним, культурним та науковим центром Європи.

Номер слайду 6

Панорама Берліна

Номер слайду 7

Bremen

Номер слайду 8

Bremen (Бремен )- це важливий центр суднобудування, торгівлі і промисловості. Відомий у минулому як ганзейське місто, а згодомсвоїми зв’язками з Новим Світом. Через нього йшов головний потік німців, які емігрували за кордон. Імпорт “колоніальних товарів”(чай, кава,тютюн, бавовна) та їх переробка важливі для міста і нині

Номер слайду 9

Hamburg

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Dresden

Номер слайду 12

Dresden (Дрезден) – це значний промисловий та науковий центр Європи. Більш ніж чотири сторіччя місто було столицею герцогства та королівства Саксонія. Всесвітньо відомими стали Дрезденська картинна галерея та Дрезденський фарфор. У 1945р. місто було майже повністю зруйноване американською авіацією. Відновлена була лише частина його багатої спадщини.

Номер слайду 13

Frankfurt-am-Maim

Номер слайду 14

Frankfurt am Main (Франкфурт-на-Майн )- місто у центральній Німеччині з населенням 650 тис. жителів. Франкфурт-на-Майне – це містодвох суперечливих планів. З одного боку – це економічна столиця Німеччини, а з іншого – це процвітаючий культурний центр. У 1948 р. саме у Франкфуртібули зроблені перші кроки доутворення ФРН.

pptx
Додано
23 березня 2020
Переглядів
1998
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку