Презентація Дива природи навколо нас

Про матеріал
В презентації представлені фото різних цікавинок які знаходяться навколо нас.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Презентація «Дива природи навколо нас.»Виконала вихованка гуртка «Юні фотонатуралісти»Левченко Вікторія Андріївна. Пирятинська станція юних натуралістів Пирятинської міської ради

Номер слайду 2

Веселка- одне з найкрасивіших природних явищ. Для дітей веселка - це диво, а для дорослих - це спогади про дитинство. Казкова гра води і світла дозволяє нам милуватися чудовими пейзажами, які без перебільшення можна назвати чудо природи.

Номер слайду 3

Безмежне небо, невимовно дивне. Пливе хмаринка біла і легка,А небо синє, гарне і чарівне. Ах, диво-дивне ця краса земна!

Номер слайду 4

Вечірнє небо ніжиться в промінні, А сонце змучено готується до сну... Лишає теплий дотик на камінні, І відчиняє двері в ніч ясну...

Номер слайду 5

Зима «чарівниця» одягла в «льодовий панцирь» дерева та кущі.

Номер слайду 6

Коли десь, моє щастя, ти збилося з ніг,То поклич – і до серця мого нахилися,І розтане той сніг – ранній сніг, ранній сніг,Сніг, як сум, на зеленому листі.

Номер слайду 7

На квітах сніг… А сонечка немаєІ сніг не тане, квіти холодить…

Номер слайду 8

Коханій пісню палко і завзятоміж вітами витьохкує пташина, цвіте акація і дивним ароматом,немов туманом, стелиться долина.

Номер слайду 9

Небачиний гість «заблукав» в хаща кропу. Вага такого велетня 815 гр.

Номер слайду 10

Кактуси не залишають байдужою жодну людину. Це «колюче диво» викликає захват своїми екзотичними квітами та формами, бажання торкнутися, відчути тепло рослини. Природа щедро попіклувалася про цих чудових представників флори.

Номер слайду 11

Зустрічаються кактуси, які не лише вражають цвітінням, а й чудово пахнуть, є такі, що зовсім не мають колючок, а ще є з «чубчиками» та в «шубках».

Номер слайду 12

Милуватися квітучим кактусом можна скільки завгодно тільки шкода, що не можна доторкнутися –наколиш руки і квітне він лише добу.

Номер слайду 13

Природа різноманітна і неповторна в своїх проявах. І, вона – прекрасний художник і скульптор. Чудеса природи – це її великі твори. Всі чудеса природи мають неймовірні масштаби, унікальність, силу і красу, яка буде зачаровувати нас завжди.

pptx
Додано
29 березня 2022
Переглядів
930
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку