Презентація "Диво - іграшки"

Про матеріал
Презентація "Диво-іграшки" до уроку образотворчого мистецтва 1 клас Мета: Ознайомити учнів з основними складовими частинами будови тварин. Навчити учнів: користуватись гуашевими фарбами та пензлем; передавати взаємозв’язок основної форми та її частин, створюючи образ конструктивним методом; заповнювати площину аркуша великим зображенням об’єкта. Розвивати в учнів інтерес до образотворчого мистецтва; уміння сприймати красу, відображену засобами різних видів і жанрів; зорове сприймання. Виховувати у дітей художньо – естетичний смак, привчати дітей до порядку у своїх ігрових зонах.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Я в барлозі взимку спав, мед із вуликів збирав. Бант на шию пов’язали, І до іграшок поклали. Вайлуватий та м’який. Відгадай хто я такий.

Номер слайду 3

Намалювати можна нею Будинки, хмари і поля. Зелену затишну алею, Високі гори і моря. Зачарувати можна нею — Така вона чудова й гарна! Ти знаєш, як зовуть цю фею? Її зовуть, звичайно...

Номер слайду 4

Знайди прості форми на картинах художників.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Іграшка — твій перший друг. Художникам також подобається малювати ляльок, ведмедиків. На цих картинах вони дуже схожі на справжніх. Придивись до своїх іграшок. І ти побачиш диво. Вони складаються з різних простих форм.

Номер слайду 8

Роздивися малюнки іграшок. З яких простих форм вони складаються?

Номер слайду 9

- Як називається іграшка? - Якого вона кольору, форми, розміру? - З чого зроблена? - Як з нею можна гратись?

Номер слайду 10

Номер слайду 11

ppt
Додано
18 лютого 2023
Переглядів
454
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку