Шоколадна математика. Підготувала Максимейко Я. А.
Номер слайду 2
50-25 Усний рахунок
Номер слайду 3
150+25
Номер слайду 4
650+45
Номер слайду 5
680-45
Номер слайду 6
80*40
Номер слайду 7
Назви непарні цукерки13411813492221145133578934113588579797889791
Номер слайду 8
Назви парні цукерки13418913452224561333566789341235988757907897888769
Номер слайду 9
Шоколадна задача. До магазину привезли 236 кг білого шоколаду,молочного у 3 рази більше ніж білого,і чорного 345 кг. Скільки всього кілограмів привезли у магазин?
Номер слайду 10
Білого-236 кг. Молочного-? кг,у 2 рази більше. Чорного-345 кг
Номер слайду 11
Порахуй квадратики
Номер слайду 12
Знайди одну другу,одну третю,одну шосту
Номер слайду 13
Завдання від Віллі Вонка
Номер слайду 14
Завдання від Віллі Вонка. Якщо щодня людина вживає 3 шоколадні цукерки,скільки вона з’їсть за півроку?А за рік?А за 10 років?
Номер слайду 15
Завдання від Віллі Вонка. Масло какао плавиться при температурі 34 ℃, тому якісна плитка відразу буде танути на язиці. Цей цікавий факт можна використовувати для перевірки якості продукту. Обери плитки де відповідь до прикладів дорівнює температурі плавленніякакао масла.340:1015*2+168:2+0
Номер слайду 16
Знайди периметр шоколадки12 см6 см
Номер слайду 17
Знайди периметр шоколадки18 см9 см
Номер слайду 18
З одного какао-боба виробляється приблизно 1 грам шоколаду. Скільки потрібно бобів для 2 кг шоколаду?