Презентація для дітей та батьків "Міжнародний день толерантності"

Про матеріал
Презентація для дітей та батьків "Міжнародний день толерантності" може стати у нагоді під час проведення тематичного заняття або спілкування з батьками вихованців. 16 листопада – Міжнародний день толерантності. У перекладі з латинської «tolerance» означає «терпіння». Толерантність - це здатність без агресії сприймати думки, поведінку, форми самовираження та спосіб життя іншої людини, які відрізняються від власних. Ми всі такі різні, але кожен прекрасний по-своєму! Давайте про це пам'ятати!
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Презентація на тему «Міжнародний день толерантності"Виконала: Пивоварова Марина, вихователь ДНЗ №33 м. Запоріжжя

Номер слайду 2

16 листопада – Міжнародний день толерантності. Цей День був проголошений Декларацією принципів толерантності, затвердженою у 1995 році на 28 Генеральній конференції ЮНЕСКО.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

16 Листопада. Цього дня за традицією у різних країнах світу проводяться акції, спрямовані проти екстремізму, різноманітних форм дискримінації та проявів нетерпимості.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

У перекладі з латинської «tolerance» означає «терпіння». Толерантність - це здатність без агресії сприймати думки, поведінку, форми самовираження та спосіб життя іншої людини, які відрізняються від власних. Толерантність означає доброзичливе та терпиме ставлення до чогось.

Номер слайду 7

Т - терпимість. О - оптимізм, оригінальність. Л - любов. Е - енергійність. Р - рівність. А - активність. Н - найдійність. Т - тактовність. Н - необхідність, незалежністьІ - ініціативність, інтелегентність. С - співчуття. Т - терпіння. Ь - м'якість, душевність

Номер слайду 8

Ми всі такі різні, але кожен прекрасний по-своєму

pptx
Додано
23 жовтня 2023
Переглядів
345
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку