Презентація для вчителів іноземних мов та літератури "5-ти хвилинні активності на уроках."

Про матеріал
В презентації подані приклади вправ, які можна адаптувати на будь-якому уроці, для того щоб активізувати навчальну діяльність учнів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

5-Minuten Aktivitäten im Unterricht5 хв активності на уроках

Номер слайду 2

Чому саме 5хв?Німецька професорка університету в Майнці,(Meinz)Маріон Грайн, яка є керівником напрямку навчання « Німецька як іноземна мова» в своїй книжці « Нейродидактика» пише : ,,,Якщо й навіть тема дуже цікава, то уважність та зацікавленість учнів починає згасати вже після 10 хв, а приблизно на 20 хв мозок взагалі може відключатися на короткий час.»Наш мозок завжди потребує різноманіття і розваг.

Номер слайду 3

Для чого потрібно бути активни. М?

Номер слайду 4

Вправа « Хто це на фото?»„ Wer Ist das?“1. Вчитель показує фото однієї особи або декількох;2. Учні мають розповісти про цю людину все, що дозволить їхня фантазія; 3. Вчитель може ставити навідні або допоміжнізапитання відповідно до мовного рівня учнів.4. Через декілька днів можна знову показати фотоі запитати як справи в цієї людини.

Номер слайду 5

Спробуємо !?

Номер слайду 6

«Коли і де і як» можна запропонувати цю вправу?Актуалізація опорних знань;Актуалізація мотивації учіння учнів;Вивчення нового матеріалу( вступна або мотиваційна вправа)Робота з текстами, творами. Фронтально. Робота в групах. Робота в парах. Офлайн/онлайн. Географія«Країни Азії»Тут Бангладеш

Номер слайду 7

Історія « Падіння берлінської стіни»Зарубіжна література « Портрет Доріана Грея»

Номер слайду 8

Akrostichon/Акровірш

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Інтерактивні вправи на Wordwall

Номер слайду 11

Дякую за увагу!

pptx
Додано
16 червня 2022
Переглядів
465
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку