Презентація до акції "Плекаємо сад"

Про матеріал

Весна в саду - пора оновлення і пробудження природи від зимової сплячки. Дерева скоро одягнуться в зелене мереживо молоденьких листочків. Догляд за садом навесні безпосередньо впливає на зібраний влітку і восени урожай, тому йому слід приділити особливу увагу.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Виконавці: Ніколенко Карина, Круглова Анастасія - учениці Олександрівської ЗШ І-ІІІ ст. Керівник: Щербина Н.В. Матеріали на районний етап трудової акції “Плекаємо сад”

Номер слайду 2

виховання сучасного господаря, здатного працювати в умовах ринкової економіки; формування творчої працелюбної особистості, економічної і трудової культури учнів; привернення уваги органів влади, громадськості до проблем сільської школи.

Номер слайду 3

1. Поглиблення теоретичних знань учнів з біології, хімії, екології, трудового навчання; 2.Ознайомлення з основами  ринкової  економіки,  сучасними   формами господарської діяльності; 3.Залучення до дослідницької роботи з садівництва; 4. Формування навичок сільськогосподарської праці; 5. Виховання бережного ставлення до землі; 6. Профорієнтація старшокласників на сільськогосподарські професії.

Номер слайду 4

- усвідомлення власної потреби в діяльності, спрямованої на захист, збереження природи; - можливість творчої самореалізації; - можливість збереження та примноження краси довкілля рідного краю; - усвідомлення зв`язку здоров`я людини з факторами навколишнього середовища; поглиблення знань з історії рідного краю; формування духовної культури дітей.

Номер слайду 5

Весна в саду - пора оновлення і пробудження природи від зимової сплячки. Дерева скоро одягнуться в зелене мереживо молоденьких листочків. Догляд за садом навесні безпосередньо впливає на зібраний влітку і восени урожай, тому йому слід приділити особливу увагу.

Номер слайду 6

Доглядаючи за садом навесні, необхідним є обробка дерев вапном. Також потрібно обкопувати землю навколо деревини. Саме це учні роблять щовесни.

Номер слайду 7

Наша праця не було марною. Яблуневий сад милував око своїм цвітінням та плодами.

Номер слайду 8

Осінній сад. Сади осінні вкриває листя, вкриває іній.... Як той смарагд під попелищем. Закида снігом, в димах освище зимове лігво весни принад. Осінній сад ще яблучка глядить, листочок-два гойдає на гілляках. І цілу ніч щось тихо шарудить, І чорні вікна стигнуть в переляках.

Номер слайду 9

Весело та гамірно в саду. Діти із задоволенням проводять там свій вільний час. Граються та милуються красою осінніх барв.

Номер слайду 10

Обовязком для кожного з нас є охорона природи, збереження та збагачення довкілля. Успіх у цій справі  залежить від розуміння важливості завдання, від вміння на кожному кроці оберігати рідну природу, лікувати ті рани, які їй вже нанесено й не допускати нових. Ми будемо розбудовувати нашу державу. Будемо жити в Україні, примножувати її багатства. Будемо вірними патріотами своєї землі.

Номер слайду 11

Ми можемо зробити свій посильний внесок : посадити принаймні одне деревце. Звичайно, це небагато, але, якщо кожна людина почне шанобливо ставитися до природи  - то вона віддячить сторицею.          

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

с. Олександрівка, 2017р.

ppt
Додано
3 травня 2018
Переглядів
2644
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку