До розіграшу
залишилось:
11 днів
Конкурс розробок «Вчительська десятка»
Розробки додавай – подарунки вигравай!

Презентація до бінарного уроку інформатики та основ здоров'я

Про матеріал

Презентація до бінарного уроку з інформатики та основ здоров'я,яка може бути використана для учнів 2-4 класів.Метою даного заходу є загальне уявлення про вітаміни, познайомити учнів з основними групами вітамінів, експериментально довести наявність вітамінів у продуктах харчування та поєднати комп'ютерну графіку та перші навички малювання дітей в графічному редакторі

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Бінарний урок з інформатики та основ здоров’я

Номер слайду 2

Вправа «Павутинка»

Номер слайду 3

Гра «Збери і поясни» 7 12 9 11 2 10 їсти щоб їмо того живемо для3 13 1 6 4 8 5

Номер слайду 4

З’єднай слова: мо ко ло мор ква син яб апель лу Чи корисні ці продукти? r

Номер слайду 5

За 70 років життя людина з’їдає: - приблизно 8 тонн хлібобулочних виробів, - 10-12 тонн картоплі; - 6-7 тонн м’яса і риби; - 10-12 тисяч яєць; - випиває 10-14 тисяч літрів молока. На приймання їжі людина витрачає 6 років життя

Номер слайду 6

Пригадайте: Основні складники харчових продуктів. Білки. Жири. Вуглеводи. Вітаміни. Мінеральніречовини. Клітковина аборослинні волокна. Вода

Номер слайду 7

Щоб ви росли здоровими, ваші зріст і маса відповідали нормам, щоб не покидало бажання активної діяльності, треба правильно харчуватися продуктами, корисними для здоров’я

Номер слайду 8

Білок Людина росте приблизно до 24 років, і в цей час білок будує наше тіло. А, переставши рости, ми постійно відновлюємо наші клітини Для повноцінного формування нашого тіла нам необхідно вживати м’ясо, рибу,яйця, сирppt_x

Номер слайду 9

Жири. Харчові жири є джерелом енергії, вони беруть участь в обміні речовин. Людина повинна вживати рослинні і тваринні жири.

Номер слайду 10

Вуглеводи. Вуглеводи в організмі людини використовуються як джерело енергіїВуглеводи потрібні для нормальної роботи м’язів, серця, печінки. Вуглеводами нас забезпечують рослини

Номер слайду 11

Смачні загадки з бабусиної грядки. Кожен знає, ця дівиця. На городі – мов цариця. Коси довгі, кучеряві, Та ще й платтячко яскраве. Я смачна і вітамінна,І не гірше апельсина. Той, хто мене поважає,До ста років доживає.

Номер слайду 12

Ой, розхвалилася, дивіться!Ти не схожа на царицю!Я від тебе красивіший: Червоніший і товстіший. У борщі я головний,Борщ без мене не смачний!

Номер слайду 13

Смачні загадки з бабусиної грядки. Я – смачний, кругленький,Маю щічки червоненькі. До смаку я в кожній страві. Роблять соки і приправи. Соус, борщик і салат. Люди з радістю їдять.

Номер слайду 14

А на мене нарікають,Що до сліз я допікаю. Вибачте, та я не винна,Бо я лікарська рослина. Соком з медом почастуюІ здоров’я подарую.

Номер слайду 15

Завітайте у гості до веселих вітамінів

Номер слайду 16

Вітамін - Привіт! Я живу у моркві. Якщо мене не буде в організмі – не побачиш, що написано у книжці

Номер слайду 17

Вітамін - Я – Вітамін С – живу в смородині, цибулі, яблуках. Якщо не будеш С вживати – слабким будеш, будуть зуби випадати!

Номер слайду 18

Вітамін - Я – Вітамін В – живу в чорному хлібі. Якщо не будеш ти мене вживати – будеш плакати і погано спати

Номер слайду 19

- Я – Вітамін Д – живу у гарбузі. Підсилюю життєдіяльність і прискорюю ріст дітей. Вітамін

Номер слайду 20

- Я – Вітамін Е . Ефективно омолоджую організм людини, запобігаю руйнуванню клітинних протеїнів у складі крові, а також мозкової тканини. Вітамін - Здогадайтеся, де мене можна знайти?

Номер слайду 21

користьшкода

Номер слайду 22

МОЛОДЦІ !ppt_cppt_c

Залишити відгук до розробки

Щоб залишити свій відгук, необхідно зареєструватись.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Лець Сергій
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
pptx
Додано
18 лютого
Переглядів
375
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку