Презентація до інженерного тижня

Про матеріал

Презентація до інженерного тижня для учнів початкових класів. В ній висвітлено глобальні проблеми людства, дано поняття "глобальні".

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Глобальні проблеми людства і як інженери допомагають їх вирішувати. Робота викладача початкових класів. Герасимович І. П.(КЗО “Спеціалізована школа №13” ДМР)2021р.

Номер слайду 2

Приклади глобальних мереж. ІнтернетІнтернет – це найбільша та найвідоміша із сучасних глобальних мереж, що об'єднує комп'ютери та комп'ютерні мережі всього світу. У такий спосіб формується інформаційний простір ресурсів Інтернету — веб-простір. ..

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Глобальна мережа Інтернет

Номер слайду 5

Глобальні проблеми. Глобальні проблеми лю́дства (глобальні проблеми, глобальні проблеми сучасності) — комплекс проблем і ситуацій, що зачіпають життєві інтереси всіх народів світу, характеризуються динамізмом і вимагають для свого розв'язання колективних зусиль світової громадськості (екологічні проблеми, перегони озброєнь, хвороби і т. д.), від вирішення яких залежить подальший прогрес людства і збереження цивілізації.

Номер слайду 6

Глобальні проблеми Вирубка лісів. Війна і мир. Сировинна проблема. екологічна проблема. Атомна проблема. демографічна проблема. Старіння. Продовольча проблема Води. Забруднення. Здоров`я. Діти. Дитяча бідність. Освіта. Право. Права людини. Всього називає ООН 23 проблеми. Від вирішення проблем залежить подальший прогрес людства і збереження цивілізації.

Номер слайду 7

Взаємозвязок глобальних проблем. Глобальні проблеми людства взаємопов'язані, охоплюють всі сторони життя людей, стосуються всіх країн і народів та верств населення, стосуються як поверхні Землі, так і Світового океану, атмосфери планети, навколоземного та космічного простору. Вони призводять до великих економічних та соціальних збитків.

Номер слайду 8

Хто такі Dev. Ops інженери та навіщо вони потрібні?Культура Dev. Ops з'явилася якраз для того, щоб поєднати розробку і підтримку та об'єднати їх навколо спільної відповідальності за кінцевий продукт. Чим займаються Dev. Ops-інженери і що вони повинні вміти?Dev. Ops з'явився для того, щоб вирішити конфлікт інтересів реалізувати бізнес-вимоги і додати їх в працюючий продукт. Підтримка відповідала за ту частину, яка дозволяє додатку стабільно працювати, а будь-які зміни можуть поставити стабільність під загрозу.

Номер слайду 9

Хто такий інженер? Інжене́р — особа, що професійно займається інженерією, тобто на основі поєднання знань, математики та винахідництва знаходить нові рішення технічних проблем.

Номер слайду 10

Хто такий Dev. Ops?Остаточно в світі про це поки не домовились. Dev. Ops об'єднує в собі технології, процеси та культуру взаємодії всередині команди.

Номер слайду 11

Приклади роботи інженерів. Вирішення проблеми зі сміттям

Номер слайду 12

Очищення водойм

Номер слайду 13

Приклади роботи інженерів

Номер слайду 14

Пам`ятник інженерам в Лондоні(Англія)

Номер слайду 15

Проблеми і інженерія Комплексна робота команди інженерів допомагає вирішувати багато проблем.

Номер слайду 16

Ресурси Використано матеріал інтернету. 2021р.

pptx
Додано
7 лютого 2021
Переглядів
1183
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку