Презентація до доповіді "Розвиток комунікативних здібностей на уроках німецької мови"

Про матеріал

Презентація "Розвиток комунікативних здібностей учнів на уроках німецької мови", яка ілюструє використання різних форм роботи, які сприяють оволодінню учнями іноземною мовою

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Петрова Ірина Олександрівна Розвиток комунікативних здібностей на уроках німецької мови

Номер слайду 2

Найвища цінність - це розкіш людського спілкування Антуан де Сент-Екзюпері

Номер слайду 3

Німецька мова - важливий засіб міжнародного спілкування

Номер слайду 4

Метою особистісно орієнтованої моделі освіти є підготовка розвиненої, виховної особистості, з максимально можливою індивідуалізацією; створення найліпших умов для її саморозвитку, життєтворчості.

Номер слайду 5

Активізація комунікативної діяльності Особистісно орієнтоване спілкування Емоційно та особитісно значущий матеріал Діалог як домінуюча форма навчального спілкування Ситуації вільного вибору учнями навчальних завдань у класі та вдома Стимуляція самооцінювання, сапопізнання і самовдосконалення Багатоваріантність і гнучкість форм роботи Позитивна емоційна атмосфера Духовне збагачення Надання можливості учню випробувати себе у різних видах творчості

Номер слайду 6

Навчально-виховний процес - процес спільної творчості педагога та учнів

Номер слайду 7

Аудіювання послухати речення та обвести відповідні слова: послухати і дописати речення: визначити головне; визначити, чи відповідає подана в завданні інформація змісту прослуханого; Richtig Falsch підібрати до запитань правильні відповіді (з наведених у завданні); дати письмові відповіді на запитання, записані на дошці тощо.

Номер слайду 8

Робота з текстом У залежності від комунікативного завдання та типу тексту, учню потрібно в процесі читання зрозуміти: 1) основний зміст тексту; 2) повну інформацію, подану в тексті; 3) знайти і зрозуміти необхідну, цікаву інформацію.

Номер слайду 9

НАВЧАННЯ ПИСЬМУ: заповнити анкету; написати листа зарубіжному ровеснику; точно й стисло викласти думку; заповнити пропуски відповідною формою: упорядкувати букви, щоб утворити слово: заповнити пропуски, спираючись на малюнок.

Номер слайду 10

Компетенція говоріння встановлювати і підтримувати контакти під час розмови; спонукати партнера до мовлення; висловити свою думку; обґрунтувати свою точку зору.

Номер слайду 11

Розвиток діалогічного мовлення 1. Діалог етикетного характеру. 2. Діалог – розпитування. 3. Діалог – домовленість. 4. Діалог – обмін думками, повідомлення

Номер слайду 12

Драматизація – це свого роду “вистава”, відтворення певних сцен з розповідей, повідомлень, створення сюжетних картин.

Номер слайду 13

Драматизація

Номер слайду 14

Іноземна мова – це наш рівень життя, наші життєві перспективи.

ppt
Додано
10 серпня 2018
Переглядів
1382
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку