Презентація до інтегрованого уроку - подорожі з позакласного читання за творчістю В.Сухомлинського(5кл.)

Про матеріал

Щоб урок - подорож з позакласного читання у 5 кл. пройшов цікаво,я підготувала презентацію до 100 - річчя від дня народження великого українського педагога,письменника В.Сухомлинського.Використовуйте!

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Інтегрований урок – подорож позакласного читання «У світі казок В. О. Сухомлинського» ВЧИТЕЛЬ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИПОЗДИМИРСЬКОГО НВКМИХАЛЮК Н. Г.

Номер слайду 2

ЙОГО ТВОРИ- ВІКОНЦЕ У СВІТ

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

10 «не» можна В. О. Сухомлинського- Не можна ледарювати, коли всі ...- Не можна сміятись над старістю і старими ..., про старість треба говорити тільки з повагою.- Не можна заходити в суперечку з шанованими та дорослими людьми, особливо зі … .- Не можна виявляти незадоволення тим, що в тебе немає якоїсь … .- Не можна допускати, щоб ... тобі давала те, чого вона не бере собі.- Не можна робити того, що засуджують … .- Не можна залишати старшу рідну людину … .- Не можна збиратись в дорогу, не спитавши ... і поради в старших.- Не можна сідати до ..., не запросивши старших. Не можна … , коли стоїть доросла, особливо літня людина, тим більше жінка. ЗАВДАННЯ: ПІДІБРАТИ З ДОВІДКИ ПРОПУЩЕНІ СЛОВА. ДОВІДКА: ПРАЦЮЮТЬ,СИДІТИ,ЛЮДЬМИ,РЕЧІ, СТОЛУ, СТАРШІ,ДОЗВОЛУ,МАМА,СТАРШИМИ,ОДИНОКОЮ.

Номер слайду 10

Писав для нас казки повчальні Наш літератор – педагог, Вони веселі і печальні, Їх корінь мудрості не всох!

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Д / ЗАВДАННЯ НА ВИБІР:1. ПРОЧИТАТИ ТВІР В. СУХОМЛИНСЬКОГО “ЯКИЙ СЛІД ПОВИННА ЗАЛИШИТИ ЛЮДИНА НА ЗЕМЛІ?” АБО ІНШИЙ2. НАМАЛЮВАТИ ІЛЮСТРАЦІЮ ДО БУДЬ-ЯКОГО ТВОРУ ПИСЬМЕННИКА3. СКЛАСТИ ЛЕПБУК ДО КАЗОК,ПРО ЯКІ ГОВОРИЛИ НА УРОЦІ4. СТВОРИТИ МАРШРУТ СЬОГОДНІШНЬОГО УРОКУ- ПОДОРОЖІ

Номер слайду 13

pptx
Додано
25 вересня 2018
Переглядів
1690
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку