Презентація до майстер класу "Формування читацької компетентності молодших школярів"

Про матеріал
До підручника А.Савчук Видавництво"Підручники і посібники"2021р Мета: презентувати власний  досвід  роботи та показати результативність діяльності з теми; сприяти підвищенню професійної компетентності педагогів, прагненню до самоосвітньої  діяльності.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема: Формування читацької компетентності молодших школярів. Підготувала: Крошена І. С.

Номер слайду 2

Мета: презентувати власний  досвід  роботи та показати результативність діяльності з теми; сприяти підвищенню професійної компетентності педагогів, прагненню до самоосвітньої  діяльності.

Номер слайду 3

Веселка знайомства

Номер слайду 4

Інформаційний блок. В оновлених програмах з літературного читання зазначено, що «читацька компетентність молодшого школяра - це володіння комплексом читацьких знань, умінь і навичок, ціннісних ставлень учнів, які дають змогу учневі свідомо здійснювати пошук книжок, відбір інформації для вирішення навчально-пізнавальних завдань і виявляються у процесі сформованості повноцінної навички читання, розуміння текстів різних жанрів, обізнаності з колом читання (доступного дітям цього віку), сформованості особистісних ціннісних суджень щодо прочитаного»

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Розчитанкаhttps://youtu.be/w. Qs. KW3 Our-M /

Номер слайду 7

Мовленнєва розминка

Номер слайду 8

Різноманітні форми та види читанняІндивідуальне читання. Хорове читання Ланцюжкове читання. Вибіркове читання. Читання в особах. Читання «дощиком»Читання«сонечком»

Номер слайду 9

Використання цікавих методичних прийомів

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Підсумки майстер-класу.

pptx
Додано
13 березня 2023
Переглядів
190
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку