Презентація до першого уроку "Я – громадянин України – європейської країни"

Про матеріал

Вашій увазі пропонується презентація до першого уроку у 2018-2019 навчальному році для 8 класу "Я – громадянин України – європейської країни".

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Я – громадянин України – європейської країни. Ті держави здатні стати великими, у яких великі малі люди. О. Довженко ПЕШИЙ УРОК 2018/2019

Номер слайду 2

Україна – Європейська держава

Номер слайду 3

Україна – одна з найбільших держав Європимежує з сімома країнами Європи. Росія, Білорусія, Польща. Словаччина, Угорщина, Румунія, Молдова. Угода про партнерство та співробітництво з ЄС 1994 рік

Номер слайду 4

Бліц-турнір «Моя Україна

Номер слайду 5

«Вірю – не вірю»

Номер слайду 6

«І чужому навчайтесь, і свого не цурайтесь»─ Хто є автором цих відомих рядків? ─ Як ви розумієте цей вислів?

Номер слайду 7

ДовідкаЄвропейський Союз (ЄС) – European Union (EU) – це об’єднання країн Європи, які через створення спільного ринку, економічного та валютного союзу, а також шляхом реалізації спільної політики й діяльності мають на меті забезпечити безперервне економічне зростання, соціальний розвиток і згуртованість держав-членів. У наявний момент в межах Європейського Союзу об’єдналося 28 держав-членів з населенням близько 507 млн. чол. Столицею Європейського Союзу є Брюссель. На даний момент три країни мають статус кандидатів на вступ до ЄС: Македонія, Туреччина, Чорногорія.

Номер слайду 8

17 травня 2017 року Рада Європи ухвалила безвізовий режим для України

Номер слайду 9

Гра «Що? Де? Коли?»

Номер слайду 10

Гра «Найрозумніший»Бліц. Вправа «Страви європейських країн». «Кухні та їжа країн ЄС» «Ці неповторні твори»

Номер слайду 11

Словник: Бігос —тушкована капуста зі свининою, шинкою, корейкою, шпиком, ковбасою. Кнедлики — невеликі кульки з тіста, картоплі чи сиру. Без них немає чеської кухні. Бо є ідеальним доповненням до різних страв. Адже самі по собі кнедлики не вживаються. Паелью готують з рису, додаючи різні інгредієнти. Паелья може бути м’ясна чи рибна. Цепеліни зроблені з тертої картоплі і зазвичай наповнені м’ясом. Іноді як начинку використовують домашній сир або гриби. 

Номер слайду 12

Майбутнє залежить від кожного з нас!

pptx
Додано
7 січня 2019
Переглядів
1176
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку